Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Σκότωσαν 71χρονο χθες στην Έδεσσα




Εξιχνιάσθηκε άμεσα ανθρωποκτονία
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 47χρονος ημεδαπός



Μετά από συντονισμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, εξιχνιάσθηκε άμεσα η ανθρωποκτονία 71χρονου που έγινε χθες (16-02-2017) το βράδυ στην Έδεσσα.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Όπως διακριβώθηκε ο προαναφερόμενος νωρίτερα της ίδιας μέρας και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του θύματος, (γνωστός  ως ΚΑΠΤΕΝ)
έπειτα από διένεξη μαζί του με τη χρήση μαχαιριού αλλά και ξυλουργικού εργαλείου, του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε ο 47χρονος λίγο αργότερα σε κοντινό σημείο και συνελήφθη.
Σε χώρους της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι και το ξυλουργικό εργαλείο.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

1 σχόλιο:

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)