Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Υποκριτής καθημερινές και σχόλες

 ΜΝΗΜΕΙΟ  ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ




Θεωρώντας ότι ο κόσμος είναι ανόητος και δεν έχει μνήμη , ο Δήμαρχος Αλμωπίας στο μήνυμά του για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας ξεπερνά κάθε όριο.
Σε κάποιο σημείο αναφέρει «Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στη γυναίκα 
που μπαίνει δυναμικά στο στίβο της πολιτικής και συμμετέχει ως ενεργό και ισότιμο μέλος της κοινωνίας μας σε κάθε δραστηριότητα που έχει ως στόχο ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας»
Και όλα αυτά την στιγμή που δεν τίμησε  ανάλογα με όσα υποστηρίζει , την μοναδικά γυναίκα που εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του. Λίγη ντροπή πια.

  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε όλες εσάς που διαπρέπετε καθημερινά στον αγώνα της ζωής. Στη γυναίκα που αγωνίζεται και διαπρέπει στη δουλειά της και ταυτόχρονα είναι πάντα εκεί για να κρατάει ενωμένη την οικογένεια. 
Σε εκείνη που μπαίνει δυναμικά στο στίβο της πολιτικής και συμμετέχει ως ενεργό και ισότιμο μέλος της κοινωνίας μας σε κάθε δραστηριότητα που έχει ως στόχο ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας
Και φυσικά αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη στη γυναίκα που δίνει την προσωπική της μάχη για να ξεπεράσει κάθε δοκιμασία της ζωής και να βγει πιο δυνατή. Σας εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και ευημερία και σας καλώ να είστε δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε συμβάλλοντας με την ευρηματικότητά σας στο καλό του τόπου μας! Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχηθώ χρόνια πολλά και ιδιαίτερα στη σύζυγό μου, η οποία στέκεται στο πλευρό μου και με στηρίζει στον καθημερινό αγώνα για προσφορά.
Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)