Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ανθοέκθεση στην Αριδαία

 



 Άνοιξε τις πύλες της η Ανθοέκθεση που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α., με την τελετή των εγκαινίων .

 Οι δράσεις συνεχίζονται σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή.
Η κεντρική πλατεία της Αριδαίας και φέτος γέμισε με λουλούδια και κόσμο που διασκέδασε με την ψυχή του. Από το πρωί, πολλά σχολεία επισκέφθηκαν το χώρο της Ανθοέκθεσης, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός.

 Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του παιδικού τμήματος του Συλλόγου Προμάχων που παρουσίασε χορούς από τον ελληνικό κινηματογράφο, υπό την επιμέλεια της Πολυξένης Νάνου
Παράλληλα, στα πλαίσια της Ανθοέκθεσης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-εκστρατεία για τη μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας. 



Αξιέπαινη ήταν η προετοιμασία που έκαναν μαθητές και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας και του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας οι οποίοι ετοίμασαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, ωστόσο ο καιρός δεν επέτρεψε να το παρουσιάσουν.
Και φέτος, στόχος της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων όσον αφορά στο περιβάλλον αλλά και η τόνωση της τοπικής αγοράς. Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Κώστας Ζαχαριάδης


ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλουν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης και κάλεσε όλο τον κόσμο να επισκεφτεί τον όμορφο χώρο της Ανθοέκθεσης.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Τσιμτσιρίδης, Στέφανος Αβραμίκας, Χρήστος Γεωργίου και Γιώργος Χατζηγιαννίδης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α.. Κώστας Ζαχαριάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Μπάτσης, ο Πρόεδρος της Αριδαίας Γρηγόρης Ταρασίδης, τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Ιορδάνα Ιωσηφίδου, Ράνια Κωνσταντινίδου και Σταύρος Βαφειάδης κ.α.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την εκδήλωση απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο Δήμαρχος ο οποίος έστειλε τους θερμούς του χαιρετισμούς





























1 σχόλιο:

  1. Τώρα που ήρθαν ΟΙ παιδικές χαρές ελπίζουμε να δωθει σύντομα και στην Λαγκαδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)