Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στα Γλυκά Νερά – Ένας νεκρός, μία τραυματίας

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Ενέδρα θανάτου στα Γλυκά Νερά
Ένας άνδρας νεκρός και μία τραυματίας έξω από σχολείο

Άγρια εκτέλεση σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από σχολείο, στα Γλυκά Νερά, μπροστά στα μάτια αθώων μαθητών. 


Ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άνδρα που βρισκόταν σε όχημα τον οποίο και τραυμάτισαν θανάσιμα. Από τις σφαίρες τραυματίστηκε επίσης μία γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός είναι γνωστός μπράβος της νύχτας και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών νονών της νύχτας.
Η αστυνομία βρήκε στο σημείο της επίθεσης εννέα κάλυκες, ενώ το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο στην οδό Αγαμέμνονος, περίπου 600 μέτρα από το σημείο.
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί θεωρούν ότι η εκτέλεση του 47χρονου, είναι πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου».
Το θύμα δραστηριοποιείτο τη νύχτα από νεαρή ηλικία και είχε απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές για εκβιάσεις, αιματηρές συμπλοκές και άλλα βαριά αδικήματα, ενώ στις 15 Ιανουαρίου 2003 είχε δεχτεί άλλη μια δολοφονική επίθεση στον Πειραιά, όπου τον «γάζωσαν» με σφαίρες αλλά γλύτωσε.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την έρευνα στον τόπο της δολοφονίας δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο έκλεισαν τον δρόμο στο αυτοκίνητο του θύματος έξω από το σχολείο, όπου μόλις είχε αφήσει το παιδί του και ετοιμαζόταν να αποχωρήσει και πυροβόλησαν με δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα στο κεφάλι.
Μία από τις σφαίρες που χτύπησε σε ένα κάγκελο, εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε στον ώμο την μητέρα που είχε πάει το παιδί της στο σχολείο.
Οι δράστες αφού έκαψαν το ΙΧ διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσαν συνεργοί τους, με κατεύθυνση προς την λεωφόρο Σπάτων.


Πηγή:altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)