Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Ξεκινούν οι αιτήσεις στο πλαίσιο της Δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Για τη φετινή χρονιά η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» αρχίζει νωρίς μέσα στον Μάιο με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων εντός του Ιουνίου.
Για την απασχόληση των παιδιών σχολικής ηλικίας στα ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕΠΑΠ και στο ΚΔΑΠΜΕΑ Γιαννιτσών, η νέα πρόσκληση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ (www.eetaa.gr) εντός του Μαΐου. Βασική προϋπόθεση συμμετοχής και κατάθεσης αίτησης, είναι να έχει υποβληθεί η Φορολογική Δήλωση 2016 που αφορά τα εισοδήματα της περασμένης χρονιάς και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου ώστε να υπολογιστούν τα εισοδήματα.
Στην κατάθεση αίτησης απαιτούνται οι αριθμοί ΑΦΜ και ΑΜΚΑ καθώς και το ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα γίνει η αίτηση.
Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα περιγράφονται αναλυτικά στην πρόσκληση, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται και από το προσωπικό στις δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ στα Γιαννιτσά, την Πέλλα, τα Άθυρα και την Κρύα Βρύση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου