Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

«Εργασίες αποκατάστασης στον Παιδικό Σταθμό Άγρα»


Από το ΝΠΔΔ «ΕΥΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των υδραυλικών εγκαταστάσεων όπως και του δικτύου αποχέτευσης στις τουαλέτες προσωπικού στον Παιδικό Σταθμό Άγρα. Ακολούθησε πλήρη αντικατάσταση των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής. Πριν από ένα περίπου χρόνο ίδιες επεμβάσεις είχαν γίνει και στο χώρο των τουαλετών των νηπίων.
Τοποθετήθηκαν επίσης, νέα πατώματα από
αντιβακτηριδιακό, ηχοαπορροφητικό και ασφαλές υλικό καθώς και καινούριες εσωτερικές πόρτες. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με το εσωτερικό και εξωτερικό βάψιμο του Παιδικού Σταθμού, το οποίο σε συνδυασμό με τις κηπουρικές επεμβάσεις και το φύτεμα νέων φυτών ενδυνάμωσαν την αισθητική του χώρου.
Η αναδιοργάνωση του χώρου, η ανακατάταξη των επίπλων και οι καλλιτεχνικές επεμβάσεις μαζί με τις προμήθειες νέου τεχνολογικού εξοπλισμού (φορητού υπολογιστή, προτζέκτορα, συσκευή φαξ κ.λπ.) παιδαγωγικών γωνιών,  μοκετών, κουφωμάτων και επίπλων πλαισιώνουν την ανανεωμένη πλέον εικόνα του Παιδικού Σταθμού Άγρα. Μια εικόνα απόλυτα εναρμονισμένη με την σύγχρονη κοινωνία και τις απαιτήσεις της.
O πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Γιώγας Δημήτριος τονίζει ότι «Το ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» για ακόμα μια φορά δημιουργεί ένα περιβάλλον ασφαλές, καλαίσθητο και δημιουργικό όχι μόνο για τα νήπια και το προσωπικό του νομικού προσώπου αλλά και για όλους του ωφελούμενους των υπηρεσιών μας. Δουλεύουμε διαρκώς προς αυτήν την κατεύθυνση».




«ΕΥ ΖΗΝ» ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ  Τηλ.2381024074,E-mail: dpbs@otenet.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/eyzhn15/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)