Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ειρωνεία προς τους κατοίκους της Θηριόπετρας από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

 

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ……..ΧΛΩΡΙΟ


ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΣΤΕΦ. ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ


Αντί για μια  συγνώμη τουλάχιστον ,ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας  απάντησε με ειρωνικό και προσβλητικό τρόπο , στον δημοτικό σύμβουλο Τόλη Ουργαντζόγλου τον πρόεδρο της Θηριόπετρας Γιάννη Ουργαντζόγλου  και τους κατοίκους του χωριού,για την υπερβολική δόση χλωρίου που έριξε  η ΔΕΥΑ στη δεξαμενή με αποτέλεσμα  να μην μπορεί να πιει νερό ο κόσμος.
Ο Πρόεδρος της Θηριόπετρας υπενθύμισε ότι η ΔΕΥΑ γνώριζε ότι το μηχάνημα χλωρίωσης είναι χαλασμένο, αλλά έριξε 70 λίτρα χλωρίου στη δεξαμενή . Ολόκληρο το χωριό διαμαρτυρήθηκε όπως ήταν φυσικό ,ενώ πολλοί πήγαν και στον γιατρό. Όταν ρωτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Δόντσος , που είναι γιατρός ,όταν ρωτήθηκε  τι μπορεί να πάθει ο ανθρώπινος Οργανισμός από τετοια ποσότητα, απάντησε με χαμόγελο.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χ. Γεωργίου , απάντησε , στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ,τη Τετάρτη,ότι αν το πρόβλημα ήταν από το νερό θα πήγαιναν όλοι  οι κάτοικοι στο  στο γιατρό και όχι μόνο αυτοί που ανέφεραν , Άλλωστε , όπως τόνισε, κανείς δεν τους έκανε μήνυση.
«Αφού το επιδιώκετε θα βρεθούν και αυτοί που θα σας κάνουν , επισήμανε ο Α. Ουργαντζόγλου. 
Τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της Θηριόπετρας επανέλαβαν ότι υπάρχει συνεχής κοροϊδία σε βάρος του χωριού τους. Στα τρία χρόνια μπήκαν 4 λάμπες και δεν έχει γίνει τίποτε άλλο.
Ο Γιάννης Ουργαντζόγλου , χαρακτήρισε τον Αντιδήμαρχο Στέφανο Αβραμίκα ΑΝΕΠΙΘΥΝΗΤΟ πρόσωπο για την Θηριόπετρα. Κατηγόρησε ακόμα για ανυπαρξία τον Αντδήμαρχο Ανατολικής Αλμωπίας Γιώργο Γούδη, ο οποίος όσες φορές του ζητήθηκε η συνδρομή επικαλέστηκε  ότι κάνει διαρκώς καταγραφή και δεν έχει ποτέ υλικά για το χωριό τους. Μάλιστα , μεταξύ άλλων κάλεσε τον πρόεδρος της Θηριόπετρας να παραιτηθεί.



4 σχόλια:

  1. να παραιτηθείτε εσείς ο ΟΥΡΓΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΊΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΛΩΡΙΟΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟΟΟΟΟΟ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΔΗΛΙΤΙΡΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟΟΟΟΟΟ ΦΙΛΤΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΙΤΙΡΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΟΟΟΟ.ΑΣΧΕΤΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΑ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)