Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Κουβέντα από την ΝΟΔΕ Πέλλας για στήριξη προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας







ΑΔΕΙΑΖΕΙ τελείως τον Δήμαρχο Αλμωπίας η ΝΟΔΕ Πέλλας
, όσον αφορά όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος , ότι τον στηρίζει ένατι των διαφωνούντων νεοδημοκρατών συμβούλων της παράταξής του.
Στην λιτή ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα με μεγάλη , μετά τον σάλο και το μπάχαλο που προκλήθηκε , γίνεται μια αόριστη αναφορά . Στο δελτίο τύπου δεν γίνεται λόγος για την ημερομηνία διεξαγωγής της. Ούτε και αναφέρει ποιοι συμμετείχαν  Από τις φωτογραφίες δεν προκύπτει κανένα νόημα . Αν είναι πρόσφατες ή από άλλη συνεδρίαση



ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΠΕΛΛΑΣ :ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πέλλας πραγματοποίησε την τακτική της συνέλευση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, υλοποιώντας τη δέσμευσή της για εξωστρέφεια και παρουσία στις Καλλικρατικές πρωτεύουσες των Δήμων του Νομού μας.
Η συνεδρίαση ήταν επιτυχημένη, καθώς συζητήθηκαν εκτενώς οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα άμεσου ενδιαφέροντος του νομού μας, όπως π.χ. οι σημαντικές καταστροφές που προκλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε καλλιέργειες, αποφασίστηκαν δράσεις και συζητήθηκαν ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.-

1 σχόλιο:

  1. Παλιά μας τέχνη κόσκινο... Δεν τον αναφέρουν καθόλου για να μην φαίνεται ότι τον στηρίζουν... Ο σκύλος ποτέ δεν νιαουρίζει στα κεραμίδια!
    Πού συνεδρίασαν; Για όσους δεν έχουν κάνει ποτέ σε πολιτικό κόμμα έστω και ως μέλη, ίσως να μην είναι γνωστά τα πολιτικάντικα αλισβερίσια... τα δώσε πάρε τους. Στην πολιτική τίποτα δεν χαρίζεται, όλα ξεπουλιούνται... ηθική, συνείδηση, ακεραιότητα, αξιοπρέπεια, πουλημένα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)