Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017


ΛΙΓΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ......!!!!


Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Είναι φανερό πλέον ότι η τεράστια συσσώρευση σκουπιδιών στους δρόμους των πόλεων, θέτει εν αμφιβόλω τη δημόσια υγεία - αυτό είναι το διακύβευμα - και απειλεί ανοιχτά, εν μέσω τουριστικής περιόδου, με γενικευμένη παράλυση την κοινωνικο-οικονομική ζωή των πόλεων. 
Οι επιφορτισμένοι με την ευθύνη της επίλυσης του ως άνω προβλήματος, ήτοι πολιτεία και συνδικαλιστές στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιβάλλεται, να διαχειριστούν την έκρυθμη αυτή κατάσταση με τη δέουσα σοβαρότητα, υπευθυνότητα που απαιτούν οι περιστάσεις και το συμφέρον των πολιτών. Τα πολιτικά και συνδικαλιστικά τεχνάσματα δεν ξεγελούν κανένα ως προς τις προθέσεις και τα ακριβή κίνητρα όλων των εμπλεκόμενων μερών. 
Άπαντες λοιπόν, οφείλουν, να σταθούν στο ύψος των ευθυνών τους, έχοντας ως μοναδικό κριτή των πράξεων τους την ατομική, κοινωνική και πολιτική συνείδηση τους. Αρκεί βέβαια οι μεν να μην καταφύγουν στη γνωστή πεπατημένη των ειλημμένων αποφάσεων και, οι δε να υπερβούν την ευνουχισμένη πολιτική συμπεριφορά τους, απόρροια της κομματικής χειραγώγησης και της άκριτης αποδοχής της εκάστοτε κομματικής γραμμής.
Η δημόσια υγεία των πολιτών δε μπορεί να γίνει πινγκ-πονγκ στα χέρια κανενός, ούτε ακολούθημα της στρατηγικής των συνδικαλιστών, των πολιτικών ομάδων και των συμφερόντων. Η χώρα δυστυχώς, πόρρω απέχει, από να χαρακτηρίζεται φίλοι μου ευρωπαϊκή....!!!!
υγ) Μια εικόνα σε αντιδιαστολή με την ασχήμια των σκουπιδιών..

*** Πολιτικός Επιστήμων - Τεχ. Γεωπόνος - Παιδαγωγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)