Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ψάχνουν και άλλες «παλιές αμαρτίες »στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου

Έρευνα σε βάθος γίνεται στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου , σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες .
Αφορά την περίοδο από το 2003 μέχρι το 2010 που έγινε η συνένωση με τον Δήμο Αριδαίας και έγινε ο Δήμος Αλμωπίας. Είναι άγνωστο αν οι έρευνες για πολλά κακώς κείμενα , παρατυπίες κλπ, συνεχιστούν και για μετέπειτα περιόδους.  Πού πιθανόν  έρευνες σε βάθος χρόνο να γίνουν και για τον πρώην Δήμο Αριδαίας.
Να θυμίσουμε ότι για παλαιότερους ελέγχους που έγινα από ελεγκτές του υπουργείου οικονομικών  και τα  σχετικά πορίσματα που απεστάλησαν στη δικαιοσύνη ,  ασκήθηκαν διώξεις. Αυτές τις μέρες μάλιστα ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Αναμένονται δε και άλλες διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα

5 σχόλια:

  1. o falakros gia olla ftei to koproskulo ths anatolikhs almopias mou.....o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούγονται πολλά και διάφορα για την τότε Δ.Ε.Π.Α Εαπλατανου περίοδος 2003 - 2006. Πρέπει να γίνει επανελεγχος σε όλα τις τότε ΔΕΠΑ Εξαπλατανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΈΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΌΓΙΑ ΚΑΥΣΊΜΩΝ ΜΕ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΊ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΈΝΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΠΌΣΑ ΛΙΤΡΑ ΚΑΎΣΙΜΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΕΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΈΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ. ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΤΙ ΤΙΜΟΛΌΓΙΑ ΈΧΟΥΝ ΚΟΠΗ;ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΈΣ ΤΙ ΤΙΜΟΛΌΓΙΑ ΈΧΟΥΝΕ ΚΟΠΉ; ΓΙΑ ΛΑΓΑΝΕΣ ΓΙΑ ΓΛΥΚΆ, ΓΙΑ ΌΛΑ ΓΕΝΙΚΆ. ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΌΤΕ Δ.Ε.Υ.Α ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΕΡΙΌΔΟΥ 2003 - 2006 ΚΑΙ 2007 - 2010. ΖΗΤΆΜΕ ΑΥΣΤΗΡΌ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΌ ΑΡΜΌΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎ ΕΓΚΛΉΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και να ανοίξουν οι λογαριασμοί καταθέσεων και έλεγχος περιουσιακών στοιχείων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντα με τους χαμενους θα εισαι βλακα...γτ μονο χαμενοι ασχολουνται μαζι σου...πεινασμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)