Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Εξόρκισε το παλιό ο Νίκος Ανδρουλάκης

Την Έδεσσα και
τα Γιαννιτσά επισκέφθηκε τη Παρασκευή
Ο  Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Ο Ευρωβουλευτής,έδωσε  συνέντευξη τύπου ,παρουσία του Γραμματέα της Ν,Ε, ΠΑΣΟΚ Πέλλας  Λάκη Προκοπίδη. Αρχικά αιτιολόγησε  το τον σκοπό της επίσκεψης του, που εντάσσεται στα πλαίσια της Πανελλαδικής του περιοδείας.
Αναλύοντας την σημερινή πολιτική κατάσταση, αλλά και το πρόσφατο παρελθόν, τόνισε ότι αυτά χαρακτηρίζονται" από μεγάλα λόγια, μικρές πράξεις και χοντρά ψέμματα" αναφέροντας ως παράδειγμα τις...υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια μίλησε για το ΠΑΣΟΚ που έδωσε πολλά θετικά στον τόπο, αλλά και έκανε λάθη, τα οποία παραδειγματίζουν τον ίδιο ( προς αποφυγή) αλλά και τον κόσμο που βρίσκεται σε αυτό και πιστεύει ότι μπορεί να γίνει μια νέα αρχή μέσα από την Κεντροαριστερή Δημοκρατική Παράταξη.
Σε ότι αφορά τα δικά του πιστεύω ,που "σημαδεύουν"την υποψηφιότητα του, είπε ότι δεν είναι οπαδός της καρέκλας, αλλά της δράσης που θα αλλάξει σελίδα στην πολιτική, όχι όμως με μεγάλα λόγια, αλλά με πράξεις ευθύνης που θε φέρουν το νέο στην πολιτική.
Σε αυτό το σημείο ξεκαθάρισε ότι το "νέο " δεν είναι ηλικιακό,αλλά στην πρόταση και την εφαρμογή της για σεβασμό στους θεσμούς.
Σε σχετική ερώτηση ο κ.Ανδρουλάκης,απάντησε ότι πίσω στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να έρθει ο λαός που το στήριξε και όχι αυτοί που αναζητούν "τζάκια εξουσίας "!
Τέλος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει δυναμικά την προσπάθεια για την δημιουργία της Κεντροαριστεράς, που είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, η οποία θα φέρει την αποκατάσταση στις σχέσεις πολίτη και πολιτικών.
Ακολούθησε ομιλία σε νέους και σε κόσμο, ενώ το βράδυ πήγε στα Γιαννιτσά.

Παρόντες ήταν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Λάκης Προκοπίδης,το μέλος της Κ.Ε.Κική Παπαδάκη , πρώην Γραμματείς της Ν.Ε. Πέλλας και μέλη του κόμματος.

2 σχόλια:

  1. Καινούργια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα καλο καλο μαλλον απο τους πολλους που ηταν εκει δεν ξερει σε ποιους μιλουσε αντε βρε και αρχηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)