Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ(video)




Τον νέο αντιδήμαρχο  Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας Χρήστο Χουρσόγλου, παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής  ο δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος.
Μεταξύ άλλων είπε ότι προτιμά ανθρώπους που κάνουν κριτική , παρά αχάριστους , χωρίς οστόσω να τους κατονομάσει. 
Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:


«Ο Χρήστος έχει την εμπειρία που χρειάζεται για να βοηθήσει σ’ αυτή τη χρονική στιγμή το Δήμο Αλμωπίας. Πιστεύω ότι σε αυτή τη διαδικασία χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε αποτελέσματα. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια εγώ ως Δήμαρχος κάλεσα περίπου το 90% των συνεργατών μου να μπορέσουν να συμβάλουν με τις δυνάμεις τους σε ένα τελικό αποτέλεσμα.

Ο Χρήστος δεν έχει κληθεί επισήμως να αναλάβει καμία θέση. Αυτή τη στιγμή λοιπόν καλείται και ο ίδιος να συμβάλει. Αποδέχτηκε την πρόσκληση αυτή. Είναι κομμάτι δικό μας και θα αποτελέσει μια από τις πολύ σημαντικές δυνάμεις που έχει αυτή η Δημοτική Αρχή για να πετύχει σημαντικά αποτελέσματα.
Έχουμε κάνει πολλές φορές κριτική ο ένας στον άλλον, θεωρώ ότι δεν καταφύγαμε σε προσωπικά ή αν το κάναμε δεν έπρεπε. Θεωρώ ότι η προσπάθεια όλων μας στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα. Αλλά προτιμώ ανθρώπους με σκληρή κριτική, παρά αχάριστους.
Χρήστο, να ξέρεις ότι σου εμπιστεύομαι με όλη μου την καρδιά αυτό το χαρτοφυλάκιο, γιατί πιστεύω σε αυτόν τον τομέα θα φανείς παλικάρι. Θέλω πραγματικά να αποδείξεις ότι η εμπιστοσύνη είναι ένα ζήτημα αμφίπλευρο. Και σε εμπιστεύομαι και θα με εμπιστευτείς και θα έχουμε αποτέλεσμα. Σε καλωσορίζουμε λοιπόν στη νέα σου αυτή θέση, είμαστε σίγουροι ότι θα συμπορευτείς με αυτή τη δημοτική ομάδα και θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προηγούμενο Αντιδήμαρχο, τον Γιώργο Χατζηγιαννίδη, ένα νέο παιδί, ένας άνθρωπος ο οποίος μπήκε στην αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά. Είχε μεγάλες προσπάθειες κι αυτός στο χαρτοφυλάκιο αυτό. Επειδή το γνωστικό του αντικείμενο σχετίζεται και με τον αθλητισμό, τελειώνει φέτος τη γυμναστική ακαδημία, του ευχόμαστε να έχει θετικά αποτελέσματα και του αναθέτω ως εντεταλμένο σύμβουλο με δικαίωμα υπογραφής τον τομέα του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού, για να βοηθήσει».

Ο νέος Αντιδήμαρχος Χρήστος Χουρσόγλου δήλωσε:

«Από την πλευρά μου δέχτηκα την πρόσκλησή σας να συμβάλω. Επανέρχομαι λοιπόν στις τάξεις της παράταξης με την οποία πολιτεύτηκα το 2014. Αφήνω με μία κουβέντα όλο το παρελθόν πίσω. Είμαι άνθρωπος που βλέπει μπροστά και χαράσσει νέους ορίζοντες.
Δεν σας κρύβω κ. Δήμαρχε ότι οι συζητήσεις που κάναμε το προηγούμενο διάστημα με προβλημάτισαν. Όμως έπαιξαν σημαντικό ρόλο και οι άνθρωποι οι οποίοι τα τελευταία 20 χρόνια στέκονται δίπλα μου και με στηρίζουν και οι οποίοι με προέτρεψαν να αποδεχτώ την τιμητική σας πρόσκληση –στη συντριπτική τους πλειοψηφία, γιατί υπήρχαν και κάποιοι οι οποίοι ήταν διστακτικοί.

Έχω αποφασίσει από σήμερα να συμβάλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις. Το χαρτοφυλάκιο και την ευθύνη που μου δίνετε, το έχω θητεύσει και στο παρελθόν. Για ένα να είστε βέβαιος: Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό των δημοτών και του τόπου.


45 σχόλια:

  1. Η κυβίστηση (κοινώς αποκαλούμενη και κωλοτούμπα) είναι άσκηση γυμναστικής αλλά και είδος ακροβατικού. Κατά την κωλοτούμπα ο δρων στηρίζεται αρχικά με το κεφάλι και τα χέρια στο έδαφος σε πρόσθια θέση και στη συνέχεια δίνει ώθηση ώστε το κάτω μέρος του σώματος να περάσει πάνω από το κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαν ερωτευμενοι πιγκουινοι. να δουμε ποιος θα κλωσισει το αυγό που θα κανουν

      Διαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανεπαγγελτος ετών εξήντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα αρχίζουν τα προβλήματα για τον Μπίνο.
    Όσο για τον Χουρσόγλου τσάμπα μάγκας με φτερά και πούπουλα. Τι σου κάνει η καρέκλα δεν θα το πίστευα αν δεν έβλεπα πως κατάντησε ο Χουρσόγλου πάντος μπράβο δήμαρχε τον ξευτέλισες προς το παρόν στο μέλλον θα βλαστιμάς την ώρα και την στιγμή που ξαναέβαλες φίδι στον κόρφο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΙΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ. ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΤΑ 1150 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΡΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι τραγικό. Φτου σας ξεφτίλες. Εμείς δεν ξεχνάμε τους εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς, τους αφορισμούς και τις βρισιές. Εσείς μπροστά στο προσωπικό σας συμφέρον ξεφτιλίζεστε στους δημότες. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου που σε ψήφισα συνάδελφε Μπίνο. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ
    Y.Γ. Το σχόλιο το έγραψα πρώτα στο: saxlamara news. Λόγω .....αντικειμενικής δημοσιογραφίας φυσικά δεν το δημοσίευσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μου αρεσε το saxlamara news πολυ ευρυματικος τιτλος, ομως νομιζω πλησιεστερος τιτλος ειναι το gliftis news

      Διαγραφή
  7. Πολύ καλά σάς την έφερε σε όλους σας και ειδικά σε εσένα κύριε Πέτρο....
    Τι κάνει το χρήμα....το άτιμο....
    Αλλάζει η ψυχολογία.... αντε καλά παιχνίδια στη κρεβατοκαμαρα.......χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΡΩ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΧΘΡΟΥΣ.Η ΛΕΞΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΔΕΧΤΗΚΕ,ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΧΕΖΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ.ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΣ ΟΜΑΔΙΚΑ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΞΙΚΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ,ΘΑ ΒΡΗΣ ΛΕΞΗ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. XA XA XA ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Η ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.Ο ορισμός της πολιτικής ξεφτίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά αυτός δεν έβριζε μέρα νύχτα τον μπινο αχ Δημήτρη μάλλον είσαι ο καλύτερος και θα το καταλάβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΣΕ Κ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. με τον καμενο μηπως υπαρχει καμια συγγενεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
    ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟΥΣ 55 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 35 ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΑΝ ΒΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΕ ΑΠΟ (ΔΟ)ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΙΤΑ.
    ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΙΚΟΣΡΩΝΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.
    ΘΕΤΟΝΤΕ ΑΠΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα γουρουνια στην ιδια λασπη κοιλιουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για κλαμματα ειναι αμφοτεροι.χαχανιζει και ο δημαρχουκος ελυσε ολα τα προβληματα.σα δε ντρεπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χουρσογλου η ξεφτίλα της τοπικής αυτιδιοίκισης σε όλο της το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. που είστε τώρα ρε ουργαντζόγλου γιατί δεν τον δέρνετε δημόσια για παραδειγματισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι λενε; Τι λενε; Οι τραγουδιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΑ ΡΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ? ΡΕ ΣΙΜΟ? ΡΕ ΚΩΣΤΑ? ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ? ΚΟΤΕΣ ΟΛΟΙ? ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΕΥΡΩ? ΤΙ ΤΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και ως συνήθως το Μπινος News δεν σημοσιευει σχόλια περί Δημαρχου για να μην χαλάσει τη μοστρα του... το γράφω εδώ το σχόλιο... Δήμαρχε βάζεις τη φάκα και πιάνεται από μόνος σου... Ντροπή σου!!!! Μπερδευεις τις βουρτσες.... με τι ςςςςςςς @@@@@@
    Είχες μια Πόρσε και την πέταξες στα σκουπίδια να πάρεις Ντατσουν.... Ελεος χειρότερος Δημαρχος δεν πέρασε ποτέ.... περνεις αξία το βραβείο της ντροπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ..... ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ολα στο συνοικεσιο τα εκανε η ποντικομαμη ο κουμπαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποιος διοικει το δημο; παντως οχι ο μπινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπινος πινει, μπινακι κερναει και ογλου φουμαρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσο προλαβαινουν ακόμα, τελειώνουνε μικροι μεγάλοι

      Διαγραφή
  28. Πριν απο μερικες εβδομαδες οταν ο Δημαρχος της καρδιας μας ειχε παει στο κεντρο υγειας με τον ανεργο 60χρονο κ.Χουρσογλου (ολη του τη ζωη δλδ) οτι θα κανει κωλοτουμπα και θα τον κανει αντιδημαρχο.. ο κ. Μπινος για ακομη μια φορα καταφερε να τα κανει σκατα οπως και την πολη του..με αυτους θα κατεβεις και στις επομενες εκλογες ρε βλακα; Πλησιαζει ο καιρος που θα κρυφτεις στο σπιτακι σου και δεν θα τολμας να βγεις εξω..περπατας στην αριδαια και δεν σε χαιρεταει ανθρωπος και σερνεις μαζι σου τον αλλον ανεργο-δημοσιογραφο της κακιας ωρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρήστο πούλοπον γιά το χατίρ τι παράς επίκεσα ;ή για να σόντσ τόν τόπον? δηλαδή ασί δευτέραν και ύστερα θα έχομαι τρανόν πολιτισμόν ? και τα παιδία μου νε αμορφούντανε αφού είσαι και σι παιδίαν.
    Θεεμ άλο ντα ελέπομε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλα και γραφε ελληνικά ρε, στην Ελλάδα είσαι. Τα ποντιακα σας και τα λαζίδηκά σας να πάτε να τα μιλάτε στην Τουρκία εκεί στο Προτεκτωρατω των Περσών που ανηκατε επί χρόνια. Εδώ είναι Ελλάδα.

      Διαγραφή
  30. Ξεχασαμε και το γαμπρο που ηταν στο κολπο για να ελθουν κοντα οι για φτυσιμο της φωτογραφιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ο χουρσογλου ισχυριζεται οτι μαλλον τωρα καταλαβε ομπινοσ την αξια του,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. χρηστακο γαντι σου παει το τραγουδι του Μητροπανου η επιστροφη του ασωτου που δεν μπορεσε να κανει το ονειρο του.(Αναγνωριζω τη μεγαλη σου προσπαθεια σου να αρχηγευσεις). Εκανες τη κολοτουμπα σου καλυτερα και απι αξροβατης, για τα ευροπουλα και απεδειξες για αλλη μια φορα ακομα,οτι εισαι αξιος εκπροσωπος να κουβαλας ολη τη βρωμια του πρωην δημου Εξαπλατανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρηστακι με την κολοτουμπα σου μου ηλθε στο νου το τραγουδι που λεει ολο ηθελες να παιρνεις και ποτε δεν εδινες, ανθρωπακι ησουν παντα και ανθρωπακι εμεινες. -Ποια ηταν η προδφορα σου, στα εικοσι χρονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. πολυ γλιτσα τελευταια στην καρατζοβα
    ανδρες που φορουν παντελονια αλλα δεν ειναι πλεον αρσενικοι, παλιολινατσες ξεφωνημενες που στηνουν το κ@λαρακι τους για 5 ευρω, σεξοφων οι εθνικοφρονες με επιδοτηση ογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΧΡΗΣΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΕΤΟΣ ΕΓΩ ΣΕ ΕΙΠΑ 42,5 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ 75 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΝΤΙΜΑ ΑΡΓΗΣΕΣ ....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΜΝΕΣ ΑΛΛΛΛΑ ΔΕΧΧΧΤΗΚΕΣ ΠΙΕΣΗΣ ... ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΥΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΠΩΣ ΓΕΛΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΟΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ποιος μας τον καζικωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΦΙΛΕ ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ,, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΨΙΚΟ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΛΕΞΗ ....ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ,,,,,, ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πολυ μποχα βγαζει το δημαρχειο,με τους τυπους της φωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Από πού αυτό το δικαίωμα Δήμαρχε και Χρήστο Χουρσόγλου τρία χρόνια ξεστομίζατε βρισιές και ύβρης μέσα και έξω από το Δημαρχείο , ο Χουρσόγλου για την καρέκλα και το τριπλό μεροκάματο και εσύ Μπίνο για χατίρι άλλων που τον είχαν απέναντι , και σήμερα ο χειρότερος Δήμαρχος όπως σε απεκάλεσε δημοσίως έγινες ο καλός και συνεργάσιμος Δήμαρχος για το καλό του δήμου και τις παράταξης ! για ποιόν πολιτισμό και ποια παιδία μιλάτε Δήμαρχε , μπόχα βρόμα και δυσοσμία κουβαλάτε και οι δύο. Αφαίρεσες μια θέση αντιδημάρχου από ένα νέο παιδί που σίγουρα είχε και παιδία και πολιτισμό και όραμα να προσφέρει στον τόπο, την έδωσες σε έναν βρόμικο κατ’επάγγελμα πολιτικό απατεώνα για να κρατήσεις αριθμητικές ισορροπίες στο Δημοτικό σου συμβούλιο .Έχει λέει θητεύσει σε αυτήν την θέση στον Δήμο Εξαπλατάνου ο Χουρσόγλου , αυτό το ξέρουμε και μάλιστα πολύ καλά, όταν τον αντικατέστησε ο Τουφεγγόπουλος από αντιδήμαρχο γύρισε τον ουρανό ανάποδα με τις ίδιες ξεστομίσεις και βρισιές ,ώσπου κάνανε και οι δύο τις γνωστές κολοτούμπες. Όσο το ότι είσαι άνθρωπος Χουρσόγλου που βλέπεις μπροστά και χαράσσεις νέους ορίζοντες ,όντος βλέπεις μπροστά και γλύφοντας χαράζεις ορίζοντες για το καλό τόπου , αλά άσε θα ρωτήσω τον κουμπάρο σου.
    Τώρα την είδες την εμπειρία του Χουρσόγλου …. Μπίνο ????????
    Όσο για τους υπόλοιπους 12 συμβούλους σου Μπίνο ΚΟΤΕΣ.
    . Άντε στο διάολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)