Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Παραλαβή εκχιονιστικού πολυμηχανήματος από τον TAP


Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, σε μία λιτή τελετή στο Δημαρχείο Έδεσσας πραγματοποιήθηκε η παράδοση και παραλαβή του εκχιονιστικού μηχανήματος που δώρισε στο Δήμο Έδεσσας ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG),
στο πλαίσιο του διαπεριφερειακού προγράμματος ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ | Δωρεά Οχημάτων Κοινής Ωφέλειας που το έργο υλοποιεί στη Βόρεια Ελλάδα.

















Πρόκειται για ένα σύγχρονο εκχιονιστικό πολυμηχάνημα που έχει δυνατότητες εκχιονισμού, ρίψης αλατιού, κοπής κλαδιών, αλλά και χλοοκοπτικού που θα συμβάλλει στο έργο των δημοτικών αρχών. Το όχημα, μαζί με το σύνολο των παρελκόμενων για τις παραπάνω λειτουργίες του, παρουσιάστηκε στο τεχνικό προσωπικό και τους πολίτες του Δήμου Έδεσσας, αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.




Κατά την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του ΤΑΡ στην περιοχή φάνηκε ότι υπήρχε πνεύμα συνεργασίας, ενώ με τις διάφορες δράσεις εταιρικής ευθύνης και στήριξης των τοπικών κοινωνιών, η διοίκηση του αγωγού δείχνει ότι θα είναι ένας αγωγός φιλίας και συνεργασίας.





Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΤΑΡ κ. Χρήστος Μπέρσος, σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τις δημοτικές αρχές της Έδεσσας για την άρτια συνεργασία τους, ενώ δήλωσε ευτυχής για την ταχεία υλοποίηση του προγράμματος Δωρεάς Οχημάτων Κοινής Ωφέλειας που εξυπηρετεί ουσιαστικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών της Βόρειας Ελλάδας.




Το πρόγραμμα ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ υλοποιείται στο πλαίσιο των εθελοντικών Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων του ΤΑΡ. Η πρωτοβουλία ξεπερνά τα 10 εκατ. συνολικά, είναι δηλαδή από τις μεγαλύτερες που πραγματοποιεί ο αγωγός στις τοπικές κοινότητες από τις οποίες διέρχεται. Αφορά στη δωρεά 90 περίπου οχημάτων κοινής ωφέλειας (ασθενοφόρα, απορριματοφόρα και οχήματα καθαρισμού δρόμων, δασικά, εκχιονιστικά, και οχήματα πολιτικής προστασίας), εστιάζοντας στην προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, και στην περιβαλλοντική διαχείριση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)