Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Κάποιο νομίζουν ότι είναι αυτοί το κράτος



ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ
 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
 ΣΤΟ ΑΝΩ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΡΑΓΕ 
Ο  κ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ;

Λίγο έλλειψε να αμαυρωθεί ο γιορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο Άνω  Λουτράκι , όπου συνέρευσαν κάτοικοι του Λουτρακίου , όπως κάθε χρόνο για να γιορτάσουν τον άγιο.
Σύμφωνα με όσα κάνουν γνωστά κάτοικοι , οι οποίοι είχαν στρώσει τα πράγματά  και είχαν αρχίσει τις ετοιμασίες για τα περαιτέρω, εμφανίστηκε πρώην αστυνομικός (συνταξιούχος)  με καταγωγή από το Γαρέφι, νυν δημοτικός σύμβουλος  και ο οποίος τους ζήτησε τον λόγο που επέλεξαν το συγκεκριμένο  μέρος. Ισχυρίστηκε ότι το μέρος ανήκει στον …πεθερό του, πλην όμως  ο ίδιος είχε πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του γνωστή δικηγόρο της Αριδαίας η οποία έχει αποβιώσει. Ακολούθησε λεκτικό επεισόδιο και τα πνεύματα ηρέμησαν , Μετά από λίγο σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες , εμφανίστηκε περιπολικό της αστυνομίας  , με την παρουσία του συνταξιούχου αστυνομικού  και οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους κατοίκους να φύγουν από τον χώρο. Ακολούθησαν νέοι διαπληκτισμοί με τον συνταξιούχο αστυνομικό , ο οποίος στο  τσαφ γλύτωσε τον ξυλοδαρμό.
Γεννώνται βέβαια πολλά ερωτηματικά κυρίως με την εμφάνιση των αστυνομικών και την απαίτηση που είχαν να μετακινηθούν οι κάτοικοι από τον συγκεκριμένο χώρο. Προφανώς εικάζεται ότι εξαπατήθηκαν από τον πρώην συνάδερφό τους, αλλά μάλλον οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί γιατί μπορούσε να δημιουργηθεί μεγάλο επεισόδιο χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Ο ι καταγγέλλοντες κάτοικοι φέρονται διατεθειμένοι μέσω των βουλευτών  να ζητήσουν διερεύνηση  κατά πόσο τηρήθηκε η νομιμότητα  και με ποιο δικαίωμα εκδιώχθηκαν από τον χώρο.
Στο μεταξύ  έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα με τους δασικούς χάρτες . Ολόκληρες εκτάσεις με χωράφια στο Άνω Λουτράκι έχουν χαρακτηρισθεί δασικές με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό , όπως αναφέρουν κάτοικοι , υπάλληλοι του Δασαρχείου Αριδαίας, πριν από λίγες μέρες ,  σταμάτησαν αγρότη που καθάριζε το χωράφι και έκοψε άχρηστες κερασιές.
Η περιοχή είναι «κόκκινη ζώνη» , όπως είπαν χαρακτηριστικά ,ενώ ζητάν η ίδια η πολιτεία που τα έκανε κουλουβάχατα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

   φωτο αρχειου



5 σχόλια:

  1. ο κυριος αυτός ,κατά κοινή ομολογία θεωρείτε γραφικός.Δεν χρειάζεται να τον παίρνει κανείς στα σοβαρά.Αρκεί να συμφωνείτε μαζί του σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ξέρει πιο Γιουσουφάκι είσαι και εσύ.....

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ; ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ -Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ -ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΥΠΌΚΕΙΝΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΟΠΗ Ο ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ 'ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ' ΚΑΙ 'ΚΛΕΦΤΕΣ' ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ Η ΤΟ ΠΩΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΘΟΝΟ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.

      Διαγραφή
  3. Αμπρέ Μπα'ι'τσε Πέτρε ότι σού κατέβει γράφεις;
    Και μετά σού φταίνε οι άλλοι;
    Όλοι αυτοί οι καταπατητές είναι τα γνωστά παρτάλια τις Αλμωπιας......
    Κόπροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)