Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ο Δήμος Σκύδρας συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Ανελκυστήρα».




Με την πρωτοβουλία και τον συντονισμό του Διεθνούς Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού (I.S.C.A.)πραγματοποιείται την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 η εθελοντική, περιβαλλοντική δράση με τίτλο «Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Ανελκυστήρα».

Στόχος της είναι να μας προτρέψει να επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε τα σκαλοπάτια και λιγότερο τον ανελκυστήρα, όπου κι όποτε, βέβαια, κι απ΄όσες κι απ΄όσους μπορεί να είναι δυνατό.

Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της φυσική μας κατάστασης, στην εξοικονόμηση ενέργειας κι επίσης να διευκολύνουμε και να παραχωρούμε τη χρήση του ανελκυστήρα σε συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερη ανάγκη.

Διαμεσολαβητής της δράσης σ΄εθνικό επίπεδο είναι η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Πράσινες Διαδρομές».

Ο Δήμος Σκύδρας συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Ανελκυστήρα» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τη θέσπισή της.

Σχετικό ενημερωτικό υλικό μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να προμηθευτεί από τα στελέχη του Δήμου, Βασίλη Καρυπίδη (τηλ.:6972553581) και Δημήτρη Αλεξανδρίδη (τηλ.:2381351802).

Ο Δήμος Σκύδρας συνιστά την παραχώρηση της χρήσης του ανελκυστήρα στους συμπολίτες μας που το χρειάζονται περισσότερο και συνάμα την ορθολογική του χρήση αναλόγως κι εφόσον είναι εφικτό από τον καθένα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)