Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ της Πέλλας ;;;


Που το πάει ο Αόστολος Τζιτζικώστας;


Σύμφωνα με πληροφορίες η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα δαπανήσει για Τουριστική Προβολή (σύμφωνα με το προϋπολογισμό του έργου) 3.472.400,00 €!!!! για:
- Υπηρεσίες διαφήμισης και μάρκετινγκ
- Υπηρεσίες διαφημιστικής εκστρατείας
- Υπηρεσίες προώθησης
- Υπηρεσίες έρευνας αγοράς
- Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα σχεδιασμού
- Υπηρεσίες τεχνολογίας των πληροφοριών: παροχή συμβουλών, ανάπτυξη λογισμικού, Διαδίκτυο και υποστήριξη
Από την άλλη έχουμε το ούτε 10 μέτρα γεφύρι (αυτό που βρίσκεται στο δρόμο Έδεσσας-Ριζάρι) με πιστώσεις 200.000 € από το....2013!!!! το οποίο διακιολογημένα μπορούμε να το αποκαλούμε και.....Άρτας!!!!!.
Τουλάχιστον με τη στασιμότητα που έχει το έργο ας γινόταν και πιο....παραδοσιακό (πετρόκτιστο ίσως) για να λειτουργήσει ως τουριστική ατραξιόν!!!!!
Να πούμε για το σύνολο του εθνικού δικτύου που θα έπρεπε να είναι σύγχρονο και ασφαλές;;;;;;;.....Επειδή όμως μιλάνε μόνο οι ΠΡΑΞΕΙΣ και τα ΈΡΓΑ.......από ότι φαίνεται η διοίκηση Τζιτζικώστα έχει...γραμμένη την Πέλλα στα παλαιότερα των υποδημάτων της!!!!!
Αυτή η αντιμετώπιση είναι ή όχι συνειδητός αποκλεισμός;;;;;;;;;;;

Σημ. Η φωτογραφία είναι του 1916-1918!!!!! και αποτυπώνει το δρόμο από το Ριζάρι προς την Έδεσσα με τη στροφή λίγο πριν τη γέφυρα. Εδώ και 100 χρόνια (πιθανότατα και παραπάνω) - Οθωμανικό έργο!!!!!!!!!) δυστυχώς κ. Τζιτζικώστα δεν υπάρχει κανένα ίχνος εξέλιξης και εκσυγχρονισμού ΟΧΙ μόνο γιαυτό το κομμάτι της εθνικής οδού.....αλλά για όλη την εθνική.....αφού με τη στάση σας αλλά και τα έργα που ΔΕΝ γίνονται...δείχνετε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι η ΠΕΛΛΑ σας είναι αδιάφορη!!!!! Γιαυτούς που θα πούνε ότι τους ΑΔΙΚΟΥΜΕ!!!!!!!......

Από την  «ΕΔΕΣΣΑΪΚΗ» στη στήλη ΔΗΜΟ...σια θέα.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)