Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

‘Αρχισαν οι παραιτήσεις στελεχών του Δήμου Αλμωπίας




 









ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ 
ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ
ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ

 ΤΑ ΠΑΝΤΑ




Την παραίτησή υπέβαλλε ο  Αναπληρωτής  προϊστάμενος τη ς οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Αλμωπίας  Γιάννης Πετρούσης. Μάλιστα έγινε αποδεκτή την ίδια μέρα ,ενώ  ορίστηκε αναπληρώτρια η  Ευαγγελία Κοροσίδου . Σύμφωνα με την διαύγεια αρνήθηκαν την θέση οι Δημήτρης Αναστασιάδης Γεωργία Ελπασίδου και Χρήστος Βέσκος.  .
Δεν αναφέρονται οι λόγοι της παραίτησης, όμως σύμφωνα με πληροφορίες στα πρόθυρα της παραίτησης βρέθηκε και ο Νίκος Χατζηαναγνώστου ο οποίος αρνείται να υπογράψει μη σύννομες υποθέσεις.
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές από το περιβάλλον του δημάρχου ο κ. Μπίνος πριν λίγες  μ'ερες πήγε στις οικονομικές υπηρεσίες , παρουσία  τηςκ. Ελπασίδου και της νομικής  συμβούλου
Εκνευρισμένος  έκανε γνωστό στον Νίκο Χατζηαναγνώστου ότι αποδέχεται  την παραίτηση που είχε υποβάλλει προ μηνών . Όρισε προφορικά προϊσταμένη την Σοφία Σαμάντη , την οποία όμως αργότερα δεν προχώρησε στον ορισμό της μετά απαίτηση , σύμφωνα με αδιασταύρωτες πληροφορίες του Γιώργου  Σαββίδη. Η κατάσταση βρίσκεται προ αδιεξόδου  με το θέμα των  υδρονομέων . Η σκέψη να χρησιμοποιηθούν  οι 40 χιλιάδες που έδωσαν τα Λουτρά Πόζαρ , κολλάει στο γεγονός ότι δόθηκαν για έργα.
Έτσι κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πόσοι υδρονομείς θα προσληφθού, πότε και πως θα πληρωθούν .
Η κατάσταση με μεγάλη μερίδα  υπαλλήλων δεν είναι και η καλύτερη. Εκτός από τις πολύ» υψηλές» πιέσεις,  που δέχονται , ΦΈΡΟΝΤΑΙ  NA  προστίθενται και φορτικές και παράνομες απαιτήσεις του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ , Γεωργίου Σαββίδη που είναι βέβαιο ότι θα τους εμπλέξει σύντομα σε δικαστικές περιπέτειες. Όλα αυτά γίνονται εν γνώσει του δημάρχου , ο οποίος είναι άγνωστο για ποιον λόγο δεν   του  σφίγγει τα λουριά . Είναι βέβαιο ότι στο διάστημα που απομένει  μέχρι τις εκλογές , η λειτουργία του Δήμου θα βρίσκεται στη «πρίζα»










3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ. ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΚΤΣΗΔΕΣ. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΗΡΙΣΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρθε η ωρα λοιπον να βγουν ολα στη φορα ειναι λιγα τα ψωμια τους στον δημο..και σε κιγο καιρο θα εχουμε ποιο βαρβατες παραιτησεις...αυτοι οου σιγουρα θα μεινουν πισω για τα λεφτα ειναι Χουρσογλου Σαββιδης και Χατζηγιαννιδης..κριμα στον κοσμο που πιστεψε σε αυτους τους αχρηστους και τεμπελιδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πιστέψει ο πολίτης έχουμε διανοηθεί ότι ψηφίσαμε έναν δήμαρχο χωρίς πρόγραμμα καί τό χειρότερο χωρίς πρόγραμμα?????? Δέ φταίνε αυτοί εμείς φταίμε τα χαηβανια και ύστερα έχουμε και απαιτήσεις.!!!! Κουράγιο καθηγητά σε λίγο θα σε οδηγήσουν ξανά στη μιζέρια σου τελειώνουν οι διακοπές σού......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)