Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Τα είπε «χύμα και τσουβαλάτα» ο Γιάννης Ουργαντζόγλου



 

''ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ''
 ΕΙΠΕ ΣΤOΝ
 ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΒΡΑΜΙΚΑ

Βγήκε από τα ρούχα του για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της Θηριόπετρας Γιάννης Ουργαντζόγλου. Αρχικά έθεσε σε πολύ ήπιους τόνους ερωτήματα

προς τον Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κατά τησυνεδράιση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας τη  Παρασκευή 29-6-2018.   )
Ρώτησε τον Δήμαρχο αν συμφωνεί  Δήμαρχο Αλμωπίας, εάν συμφωνεί με το περιεχόμενο του ψηφίσματος των Συλλόγων της Αλμωπίας, αναφορικά με την παράγραφο ότι, ‘’Κηρύσσονται ανεπιθύμητοι στην Αλμωπία οι Βουλευτές που θα ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών’’, αλλά δεν πήρε  απάντηση!!

Με έγγραφό του γνωστοποίησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό του, αρμοδιότητας του Αντιδημάρχου  Στέφανου  Αβραμίκα αλλά και του Προέδρου της ΔΕΥΑ  Χρήστο Γεωργίου αναφορικά με το κλείσιμο λακκουβών, αλλά και διαρροής προσωπικών δεδομένων για οφειλές κατοίκου του χωριού στη ΔΕΥΑ!!.
Ο  Πρόεδρος του δημ. Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης  προσπάθησε να διαβάσει επιστολή απάντησης του Αντιδημάρχου  Στ. Αβραμίκα  στα παραπάνω ερωτήματα του Προέδρου της Θηριόπετρας, και συγκεκριμένα ότι σε επικοινωνία του υδραυλικού του Δήμου με τον παραπάνω Πρόεδρο για να συνεννοηθούν για την αποκατάσταση των φθορών στο χωριό...

Ο Γιάννης Ουργαντζόγλου απάντησε ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή απουσίαζε από το χωριό, όπως ανέφερε ο υδραυλικός, έκανε πυρ και μανία τον Πρόεδρο του χωριού, φωνάζοντας ότι όλα αυτά είναι ψέματα, αποκαλώντας τον Αντιδήμαρχο ‘’Ψεύτη’’ και ‘’Πολιτικό Καραγκιόζη’’, αποχωρώντας από την αίθουσα εκνευρισμένος, χωρίς και σ΄αυτήν την περίπτωση να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις!!

1 σχόλιο:

(3)