Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

“Μπλακ-χιούμορ» από τον πρόεδρο της Θύελλας Σαρακηνών Ηλία Αταλασίδη


Αφού πήρε τους ποδοσφαιριστές που ήθελε η Θύελλα Σαρακηνών , δια του προέδρου της Ηλία Αταλασίδη , καλεί τις υπόλοιπες ομάδες να μην «  τσιμπάν» από παίκτες που αναζητούν μεταγραφές και για να ανεβάσουν το κασέ του , επικαλούνται ότι τους ζητάει η Θύελλα Σαρακηνών .
Με ανάρτηση μέσω της σελίδας της ομάδος στο Facebook, ο πρόεδρος της Θύελλας Σαρακηνών έγραψε τα ακόλουθα:

«Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ….
Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
….ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ…….ΕΠΙΜΕΝΕΙ !!

Με αυτή την ρήση θα ήθελα να ανακοινώσω τον επαναπατρισμό των «έξυπνων» Βασίλη και Ευθύμη Τσόρμπα στην ομάδα μας μετά από μια άτυχη τρικυμία που προκλήθηκε στις μεταξύ μας σχέσεις και παραλίγο να προκαλέσει οριστική ρήξη ….Αμφότεροι όμως διέψευσαν τις Κασσάνδρες!!
Εξάλλου όντας άνθρωπος που ακούει και δίνει ευκαιρίες δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά.
Καλωσορίζω λοιπόν εγκάρδια και τους δύο και εύχομαι να φανούμε όλοι αντάξιοι των απαιτήσεων που πρώτος εγώ έθεσα για την χρονιά που έρχεται…

Επίσης να αναφέρω ότι εκτός απροόπτου το ράστερ μας έχει κλείσει με μοναδική εκκρεμότητα την θέση του δεύτερου τερματοφύλακα.
Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω τις διοικήσεις των υπολοίπων ομάδων πως τυχόν υπονοούμενα/εννοούμενα παικτών για συζητήσεις, προτάσεις ή «φλερτ» με εμάς ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και χρησιμοποιείται ξεκάθαρα σαν μοχλός πίεσης και διαπραγματευτικό όπλο… μόνο που το όπλο είναι «νεροπίστολο» εν προκειμένω!!

Με τιμή ο Πρόεδρος της ομάδος.»

Ακολούθησαν πολλά ανώνυμα σχόλια  . Τα περισσότερα πικρόχολα , δίνοντας μία πρόγευση ότι κάθε παιχνίδι της Θύελλας θα είναι και ντέρμπι.

3 σχόλια:

(3)