Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Μπράβο στον Πολιτιστικό Σύλλογο Άγρα


Δεν κάνει τη γιορτή κερασιού σε ένδειξη συμπαράστασης στους αγρότες


Την ώρα που διάφοροι πολιτιστικοί σύλλογοι θεωρούν ότι θα κερδίσουν λίγη δημοσιότητα  σηκώνοντας διάφορα  «πιασάρικα» λάβαρα , για να κάνουν το κομμάτι τους  ελάχιστοι «ανύπαρκτι¨και επαγγελματίες  του δήθεν πολιτισμού, σε όλους του τομείς , ο πολιτιστικός σύλλογος Άγρα , παραδίδει μαθήματα ρεαλισμού και συμπαράστασης στους αγρότες –κερασοπαραγωγούς , που φέτος πλήττονται από τις απαράδεκτες τιμές. Σε ένδειξη συμπαράστασης και διαμαρτυρίας δεν πρόκειται να κάνει  φέτος την γιορτή κερασιού . 

Η  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Η γιορτή κερασιού αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις ανάδειξης του τόσο σημαντικού για την τοπική και εθνική οικονομία μας φρούτου.
Η καλλιέργεια κερασιών είναι η κύρια ασχολία των αγροτικών οικογενειών στην ευρύτερη περιοχή της Έδεσσας.
Δυστυχώς όμως οι παραγωγοί δεν έχουν καμία στήριξη….
Αυτό φαίνεται από τις  εξευτελιστικές   τιμές που δίνουν το προϊόν τους.
Και δεν είναι το πρόβλημα μόνο των κερασοπαραγωγών αλλά όλης της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.
Η γιορτή κερασιού δε θέλουμε να είναι απλά μια γιορτή με μουσική και διασκέδαση αλλά να αποτελεί ένα σημείο συζήτησης και αναζήτησης διεξόδου στα προβλήματα των κερασοπαραγωγών.
Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ο Πολιτιστικός σύλλογος Άγρα δεν θα πραγματοποιήσει τη φετινή γιορτή κερασιού 2018.

Το Δ.Σ. του πολιτιστικού
συλλόγου Άγρα.

2 σχόλια:

  1. Φήμες λένε κύριοι του συλλόγου ότι την γιορτή κερασιού δεν την ακυρώνετε λόγο συμπαράστασης στους κερασοπαραγωγους αλλά γιατί ο δήμαρχος εδεσσας σας απείλησε ότι δεν σας δίνει το γήπεδο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμάνδη το πήραμε το μήνυμα. Πολύ καλά κάνει ο Σύλλογος άλλωστε θα τιμούσαν τη γιορτή ποιοι οι βουλευτές του Νομού. Σιγά μη πέσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)