Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Δήλωση Γιάννη Σηφάκη: Πολύ λαθεμένη πράξη η χρησιμοποίηση πολιτιστικών


και άλλων συλλόγων σε εκδηλώσεις που διχάζουν τον λαό

Ειδικά όταν κυριαρχεί ακόμη η παραπληροφόρηση και το μίσος που δεν επιτρέπουν στους πολίτες να αποτιμήσουν θετικά την συμφωνία φιλίας και συνεργασίας με την γειτονική χώρα.
Με αφορμή τις ανακοινώσεις για πρωτοβουλία κάποιων για κοινές δράσεις συλλόγων της Αλμωπίας ενάντια στην συμφωνία επιθυμώ να απευθυνθώ στους συλλόγους αισθανόμενος ως άνθρωπος των συλλόγων της Αλμωπίας.
Με την πολύχρονη ενασχόληση μου με πολιτιστικούς συλλόγους θεωρώ ότι η χρησιμοποίηση των συλλόγων σε εκδηλώσεις που διχάζουν τον λαό θίγει τους ίδιους τους συλλόγους και εκθέτει αυτούς που τους οργανώνουν. Ποτέ το μίσος και ο διχασμός δεν ωφέλησε την πατρίδα μας. Οι σύλλογο που υπερασπίζονται ιστορία και πολιτισμό το ξέρουν πολύ καλά αυτό από την βιωματική τους δράση.
Η συμφωνία Ελλάδας – ΠΓΔΜ μας επιστρέφει όλη την ιστορία της μίας και μόνης Αρχαίας Μακεδονίας , αλλάζει το όνομα τους σε όλες τις χώρες που τους έχουν αναγνωρίσει και στην δική μας,  επιβάλει την αλλαγή  του συντάγματος  τους με αφαίρεση όλων των αλυτρωτισμών και δεν αλλάζει τίποτα σε θέματα εθνικότητας. Μόνο η ιθαγένεια τους αλλάζει επί το θετικότερο για μας. Μια νηφάλια ανάλυση της αποδεικνύει τα ανωτέρω.
Αδιανόητη η εμπλοκή των πολιτιστικών, αθλητικών κλπ συλλόγων με εκδηλώσεις παραπληροφόρησης και μίσους μόνο και μόνο για να αποκομίσουν κάποιοι κομματικά οφέλη.
Οι σύλλογοι πρέπει να ενώνουν και όχι να χωρίζουν τους πολίτες. Φαντάζεστε να γυρίσουμε πίσω στις εποχές δύο ή και περισσότερων συλλόγων στις πόλεις και στα χωριά μας ανάλογα με τις διαφορετικές απόψεις των μελών τους για πολιτικά θέματα;
Εκεί θέλουν να μας γυρίσουν κάποιοι;

8 σχόλια:

  1. Δηλαδή τι θέλεις να πεις Γιάννη οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ενώνει τους ανθρώπους και τους Ελληνες .Αυτή είναι η φιλοσοφία του .Δεν τους χωρίζει όπως στην παλιά εποχή της χούντας .Ο Τσίπρας είναι αυτός που θέλει την ειρήνη στα Βαλκάνια και την συνεργασία των λαών μεταξύ τους και για να επιτευχθεί αυτό έπρεπε το όνομα Μακεδονία να δοθεί στους Σκοπιανούς . Και γιατί δεν βρήκαν άλλο όνομα και θέλουν ντε και καλά της Μακεδονίας.Και ο λαός γιατί να μη ξεσηκωθεί όπως και οι σύλλογοι και όλοι μας να εκφράσουμε την αντίθεσή μας και πρέπει ντε και καλά να ακούμε τον Τσίπρα και την παρέα του (η οποία βλάπτει σοβαρά την Εθνότητά μας). Δημοκρατία δεν έχουμε. Οταν ήταν αντιπολίτευση ο Τσίπρας δεν εξέφραζε αντιρρήσεις - δεν έκανε διαδηλώσεις .Τότε δεν χώριζε τον λαό και τώρα όλοι αυτοί φαίνονται οτι χωρίζουν τον Λαό? Λοιπόν με λίγα λόγια έχετε χάσει κάθε ιερό και κάθε όσιο , χάσατε την συνείδησή σας, κάνετε μετάνοιες για χάρη της εξουσίας και της καρέκλας .Οσο ασχολείται ο καθένας μαζί σας το καταλαβαίνει .Εκπέμπετε σε άλλο μήκος κύματος. Η ιστορία θα σας γράψει με τα πιο μελανά χρώματα .Ολοι αυτοί που αντιδρούν δεν είναι παραπληροφορημένοι .Εσείς είστε ανιστόρητοι και άφρονες . Και οσο αφορά την ιθαγένεια των Σκοπιανών .Ετσι λέει το κείμενο Γιάννη για ιθαγένεια ή για κάτι άλλο για διάβασε το καλά . Λυπάμαι και απογοητεύομαι . Αριστερόστροφοι ...βλ. Θεοδωράκης Μίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιοι ειναι αριστεροι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θλίβομαι πραγματικά από την παντελή άγνοια της ιστορίας της Μακεδονίας, τους πραγματικούς κινδύνους που πρέπει να αποτρέψουμε σαν χώρα από μεγάλη , δυστυχώς, μερίδα των συμπολιτών μας. Θα προσπαθήσω, όσο μπορέσω, να συμβάλλω στην αποκατάσταση αυτής της υστέρησης. Θεωρώ ότι οι εκπαιδευτικοί τουλάχιστον πρέπει να πάρουν κάποιες πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.
    Δεν θυμάμαι στο παρελθόν περιπτώσεις που οι πολιτιστικοί και άλλοι σύλλογοι να εμπλακούν άμεσα στην πολιτική αντιπαράθεση ερχόμενοι σε απευθείας σύγκρουση με όποια κυβέρνηση. Μάλιστα προσπαθούσαμε όλοι που εκπροσωπούσαμε συλλόγους να ενώσουμε τα μέλη μας και τους πολίτες και να μην τους διαιρούμε. Η προσπάθεια που γίνεται τώρα επιδιώκει να τους εμπλέξει άμεσα στην πολιτική χρησιμοποιώντας ψεύδη και παραπληροφόρηση για χάρη κομματικών επιδιώξεων.
    Με όλο τον σεβασμό στους ανθρώπους που εκπροσωπούν τους συλλόγους και αισθανόμενος σαν ένας από αυτούς ( αφού βουλευτής είμαι 3 χρόνια αλλά στους συλλόγους είμαι περί τα 25) τους καλώ να ενώνουν τον λαό και να μην συμβάλλουν στην διαίρεση του έναντι όποιας υποτιθέμενης "υπέρτατης" ιδέας που σας διαβεβαιώ είναι σαπουνόπερα μόνο για κομματική χρήση.
    Ας μην πάμε πίσω αντί μπροστά, ας μην ανοίγουμε τον ασκό του Αιόλου σε διαιρέσεις συλλόγων με βάση πολιτικές πεποιθήσεις γιατί εκεί βλέπω θα οδηγηθεί η απολύτως λαθεμένη τακτική ορισμένων πάνω στο "πάθος" τους να υπερασπιστούν δήθεν τα "ιερά και τα όσια" της Μακεδονίας ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετούν μόνο τα Κόμματα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Πρόκειται για έναν σκληρό όρο στη μεγάλη διαπραγμάτευση που έληξε θετικά ..... για τους Ευρωπαίους!!!!»
    Πόσο αστείοι μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι για να πανηγυρίζουν για όλα αυτά !!!
    Όμως κυρίες και κύριοι , μιλάνε σε ανθρώπους , τον Ελληνικό λαό που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ !!!!
    Μέχρι και βίντεο μας έφτιαξαν για να μας πείσουν ότι περνάμε ΤΕΛΕΙΑ !!!
    Το Ελληνικό χρέος καθίσταται βιώσιμο λέει ο Τσίπρας και γελάμε όλοι !!!!
    Θα έχουμε στιβαρή μαξιλάρι ρευστότητας και επιστροφή Τραπεζικών κερδών από τα ελληνικά ομόλογα !!! Ξέρετε αυτά που θα παίρναμε όλα μαζί , θα τα πάρουμε σταδιακά και αν είμαστε καλά παιδιά !!! Αλλά το πανηγυρίζουμε !!!!
    Ολα προκειμένου να παραμείνει αραγής και ενωμένη η ΕΕ !!!!
    Σανό και χορτάρι παράγγειλε αμέσως και ο Καμμένος !!!!
    Τώρα :
    -Αυτό που λέγεται αύξηση του πλεονάσματος , δεν μας ενδιαφέρει
    -Αυξημένη εποπτεία στη τήρηση μέτρων και μάλιστα με τρίμηνη εποπτεία αντί εξάμηνη , έλα μωρέ τώρα ....
    -Καμία χαλάρωση μέτρων αλλά αύξηση αυτών.
    -Η Ελλάδα θα σωθεί (τάχα) για 8 χρόνια , αλλά μετά θα μιλάμε για κλείσιμο του μαγαζιού !!!
    -Συγχαρητήρια στον Ελληνικό λαό , που 8 χρόνια υποφέρει τα πάνδεινα και τώρα πλέον , θα υποφέρουν περισσότερο !!!

    Θεέ μου , πόσο παραμύθι θα μας σερβίρουν ακόμη !!!
    Κυρίες και κύριοι ,
    -Κανένα χρέος δεν μειώθηκε , αντίθετα θα έχουμε μεγαλύτερο χρέος
    -Το τέταρτο μνημόνιο , αυτό που υπογράφηκε χθες , είναι το χειρότερο όλων των υπολοίπων μαζί
    -Τα μέτρα θα συνεχίσουν και θα μεγαλώσουν να το ξέρετε
    -Οι φόροι θα αυξηθούν και οι εισφορές θα μεγαλώσουν

    Φωνάζω ΒΟΗΘΕΙΑ στον Ελληνικό λαό . Τα παραμύθια τελείωσαν μην τους δίνετε σημασία τι λένε .
    Είναι Πολιτικοί Απατεώνες .
    Ξυπνήστε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανικός σας έπιασε που βγήκαμε από τα μνημόνια που μας βάλατε και διευθετήθηκε και το δημόσιο χρέος με τρόποπου να είναι βιώσιμο!! σας καταλαβαίνουμε..
      Ετοιμαστείτε για μια φορά ακόμη στην θέση της αντιπολίτευσης..

      Διαγραφή
  5. Στην αφίσα γράφει # όλοι οι σύλλογοι είναι εναντίον της συμφωνίας #, και που το ξέρουν οι διοργανωτές; Οι διοργανωτές είναι γνωστοί για τις πολιτικές τους αντιλήψεις. Οι σύλλογοι δεν έχουν καμιά δουλειά να μπλέκονται στην μικροπολιτικη και σε παιχνίδια κάποιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πώς γράφουν όλοι οι σύλλογοι ; Ποιους ρώτησαν; Οι σύλλογοι δεν έχουν καμιά σχέση με την διχαστική μικροπολιτικη, που θέλουν να σπείρουν οι πολιτικό της Νέας Δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνώ απόλυτα, οι σύλλογοι δεν έχουν καμιά δουλειά σε αυτά τα παιχνίδια. Θέλουν να ξεπλύνουν τον Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)