Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Ολόκληρη περιοδεία «έστησε» η Θ. Τζάκρη για τους καημένους τους αγρότες.



ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;






ΚΩΜΙΚΟΤΤΡΑΓΙΚΕΣ
διαστάσεις παίρνει πλέον η επικοινωνιακή     τακτική της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη. Μετά τις συνεχόμενες γκάφες ακολούθησε και άλλη. Για να ανορθώσει το ανύπαρκτο πλέον φιλοαγροτικό  της προφίλ , έστησε επίσκεψη σε χωριά της Ανατολικής Αλμωπίας. Σύμφωνα με πληροφορίες , ζήτησε βοήθεια από τον δήμαρχο Αλμωπίας , να κανονίσει να βρει κάποιον κόσμο , για να μην φαίνεται μόνη. Μετά κόπων και βασάνων πείσθηκε   ο  πρόεδρος της Τ.Κ. Κωνσταντίας  να φωτογραφηθεί μαζί της καθώς και ελάχιστοι  κάτοικοι που είχαν υποχρεώσεις στον πρώην τελευταίο  Δήμαρχο Εξαπλατάνου   ο οποίος της χρωστούσε προσωπική χάρη για διαμεσολάβησή της να μην τιμωρηθεί από την υπηρεσία του. Στο δελτίο τύπου που έστειλε επιλεκτικά για να μην προδοθεί προφανώς το όλο « στήσιμο» αναφέρει μεταξύ άλλων  ότι
«επισκέφτηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 την Κωνσταντία, την Ίδα,  
 (που ήταν άραγε ο εκεί πρόεδρος;)
 την Φιλώτεια και το Βορεινό,( Ούτε και εκεί βρήκε προέδρους)
 
 που επλήγησαν την Τρίτη 5 Ιουνίου από σφοδρές χαλαζοπτώσεις που προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες (κεράσια, ροδάκινα, βερίκοκα, αμπέλια, καλαμπόκια, σιτηρά κλπ) που βρίσκονταν αυτή την περίοδο στη φάση της συγκομιδής και οι κάτοικοί τους, που είδαν το κόπο μιας ολόκληρης χρονιάς να καταστρέφεται μέσα σε λίγα λεπτά, βρίσκονται σε απόγνωση, δεδομένου ότι θα στερηθούν το μοναδικό αγροτικό τους εισόδημα.

Το πρωί της 7ης Ιουνίου είχε προηγηθεί προεπισκόπηση από κλιμάκιο γεωπόνων του ΕΛΓΑ Βεροίας που βρέθηκε στις πληγείσες περιοχές για τις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ σ χθες  8-6-2018 άνοιξαν  οι αναγγελίες, ώστε να μπορέσουν οι παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιές στις καλλιέργειές τους να προβούν στις δηλώσεις ζημίας.

Στις επαφές της με τους αγρότες η Θ. Τζάκρη τους περιορίστηκε να υποσχεθεί ότι ο ΕΛΓΑ Βεροίας διαθέτει το απαιτούμενο επιστημονικό προσωπικό (γεωπόνους εκτιμητές) και οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας των δηλώσεων ζημίας, ώστε να εξασφαλιστεί η αντικειμενικότητα και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η διαδικασία της καταβολής των αποζημιώσεων, οι οποίες αποζημιώσεις θα αποτελέσουν κατά την φετινή καλλιεργητική περίοδο, λόγω της καταστροφής, το μοναδικό εισόδημα στις πληγείσες περιοχές.  Για του λόγου δε το αληθές τους υποχρέωσε να φωτογραφηθούν. 



Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ( τις μεταφέρουμε με μεγάλη επιφύλαξη , γιατί είναι αδιασταύρωτες ακόμα) επισκέφθηκε και παράνομο κέντρο διακίνησης προιόντων 

3 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ . ΝΙΟΥΝΤ ΣΥΝΟΛΑΚΙ. ΟΛΟΣΩΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ! ΜΠΡΑΒΟ !!! ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ευλογιμενη με αυτη την φορεσια και 12ποντα τακουνια που πηγες σε τσαι παρτι. σε χαλαζοπληκτες περιοχες δεν μπορουσες να φορεσεις μια μπλουζα ενα μπλουτζιν παντελονι και σπορτεξ παπουτσια , οπως ταιριαζει στην περισταση .
    δεν βρεθηκε ενας σε συμβουλευσει; δεν κέρδισες εχασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε μωρέ πότε θα πέσει χαλαζιά, να βγει η ΤΖΑΚΡΗ στα λευκά....1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)