Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Ξεσπάθωσαν οι δήθεν «Μακεδονομάχοι»




 


 
Λυσσαλέα επίθεση  εξαπέλυσαν εναντίον μας αυτοαποκαλούμενοι Πατριώτες και Πατριδολάτρες για τον τρόπο που καλύψαμε το ρεπορτάζ για το Συλλαλητήριο της Αριδαίας.

Ωμή και προκλητική και απειλητική  συμπεριφορά προς την λειτουργία ( και ελευθερία) του  Τύπου.  Τακτική που δεν συναντά κανείς  ούτε στις   τριτοκοσμικές χώρες. Θα σταθώ μόνο σε ελάχιστα σημεία. Ο Ομιλητής και ψήφισμα κάνουν λόγο για βουλευτές που ψήφισαν την συμφωνία,. Υπάρχει έστω και ένας βουλευτής  που την έχει ψηφίσει και δεν το ξέρω;
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Νίκος Θωμαίδης

Γιατί λοιπόν αυτό το χοντρό ψέμα; Χρειαζόταν; Κατά την άποψή μου όχι . Δεν αναρωτήθηκε  κανείς για ποιον λόγο ειπώθηκε; Όταν λέγονται  τέτοια αχρείαστα ψέματα τι να πιστέψει κανείς;

Γιατί ήταν ανεπιθύμητοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της Νέας Δημοκρατίας;


Οι συμμετέχοντες σύλλογοι δήλωσαν ότι εκπροσωπούν όλη την επαρχία. Από πού αντλούν αυτό το δικαίωμα; Μπορούν να εκπροσωπούν τα μέλη του Συλλόγου τους, Δεν θα μπω στον κόπο να ρωτήσω ότι έχουν τουλάχιστον  τη σύμφωνη γνώμη των μελών του δ.σ.   και υπάρχει σχετικό πρακτικό , γιατί το θεωρώ αυτονόητο.
. Δεν καταλαβαίνω όμως για ποιον λόγο δεν εκφωνήθηκαν οι σύλλογοι που υπογράφουν το ψήφισμα; Μήπως είναι ντροπή; Πιστεύω πως κάθε άλλο.
Διονύσης Σταμενίτης
Και ρωτώ; Είναι μόνο 40 όλοι σύλλογοι στην Αλμωπία , πολιτιστικοί αθλητικοί και άλλοι;
Παραθέτω τα χωριά που υπάρχουν στην Αλμωπία.


Αριδαίας            
Υδραία                
Άλωρος
Άψαλος
Βορεινό,
 Νεοχώρι
Γαρέφειο
Αγάθη,
Δωροθέα
Λουτράκι,
Λυκόστομο
Μοναστηράκι,
 Μεγαπλάτανος
Ξιφιανή
Όρμα
Πιπεριές
Πολυκάρπι
Μεγαλοστελέχη της Νέας Δημοκρατίας
Πρόμαχοι
Κάτω Κορυφή,
Σαρακηνοί
Σωσάνδρα
Τσάκοι
Εξαπλάτανος    
Αρχάγγελος
Θεοδωράκειο
Θηριόπετρα
Ίδα
Κωνσταντία
Μηλέα,
 Ριζοχώρι
Νερόμυλοι,
 Πρόδρομος
Αετοχώρι,
Νότια
Λαγκαδιά,
 Περίκλεια
Φιλώτεια
Φούστανη
Χρυσή
Κάθε απάντηση καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη δεκτή.



Γιώργος Καρασμάνης



Υ.Γ.  Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να δημοσιογραφούμε ανεξάρτητα και αντικειμενικά. 
Πόσοι από τους δήθεν Μακεδονομάχους έχουν τα κότσια να απαντάν επώνυμα και όχι ανώνυμα;
Οι ανώνυμες απειλές  ανήκουν στον υπόκοσμο.


Υ.Γ. 2  Αν αντιλαμβάνομαι σωστά .τα γραφόμενά μου είναι στα Ελληνικά. Τώρα πως κάποιοι τα διαβάζουν κυριλλικά μόνο αυτοί ξέρουν από θαύματα. 
Δυστυχώς για τους επαγγελματίες "Μακεδονομάχους" νομίζω ότι ομιλώ καλά και την Ελληνική.

Πέτρος Σαμάνδης

25 σχόλια:

  1. Ηταν απλα μια ακομη αποτυχημενη συνγκεντρωση της νδ. Προσπαθουν να ριξουν την κυβερνηση οπως εκαναν και με τα αγροτικα συλαλητηρια πριν δυο χρονια,απο την στιγμη που ανελαβε ο κουλης. Ηταν οι ιδιοι ανθρωποι με την προσθηκη των παπαδων και καποιων γραφικων ακροδεξιων. Για μια ακομη φορα δεν θα τους περασει. Θα κατατροπωθουν απο την βουβη πλεοψηφεια. Η διαφορα ειναι οτι πλεον απειλουν και εκφοβηζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα στελέχη της ΝΔ κε Σαμάνδη δεν ντρέπονται να σηκώσουν την Σημαία της Πατρίδας τους ψηλά, δεν ντρέπονται να πουν τον Εθνικό ύμνο δυνατά, δεν φοβούνται να κυκλοφορήσουν ανάμεσα στον κόσμο. Δηλώσαμε ρητά και κατηγορηματικά ότι αυτή την συμφωνία δεν θα την ψηφίσουμε ούτε ως αντιπολίτευση ούτε ως κυβέρνηση αν έρθει προς ψήφιση τότε. Καταντά γελοίο να αναρωτιέσαι κάνοντας ότι δεν το γνωρίζεις. Επίσης το πιο σημαντικό για εμάς τα στελέχη της ΝΔ είναι το ότι ΔΕΝ βάλαμε ποτέ την κομματική μας τοποθέτηση πάνω από την Εθνική μας συνείδηση και τον Πατριωτισμό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου λες τα μισά απο αυτά που κάνατε.κάνατε και πόλλα αλλά.

      Διαγραφή
  3. Ειλικρινά είσαι με μια λέξη Ανθέλληνας εισαι Ντροπή της Αλμωπίας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ρε ελληναρα στα τσακίδια. Που ήσουν όταν πουλούσαν τα πάντα στην Μακεδονία μας ,απο ορυκτό πλούτο,αεροδρόμιο ηλεκτρική ενέργεια, και τ.λ.π.ΕΛΛΗΝΑΡΑ.

      Διαγραφή
    2. γιατι εσυ που ησουν ρε σκοπιανολαγνε?βγηκατε ολοι στην επιφανεια τωρα ε,κρυφοσκοπιανοι,σιγα σιγα θα βγειτε και πιο εξω,θα τα πουμε.

      Διαγραφή
  4. 80 ατομα συλλαλητήριο. Γελανε κ οι Σκοπιανοί. Αυριο παιδια εχει τζακ ποτ στην γευγελη μην ξεχάσετε να πατε. Νεο δημοκρατες η χειρότερη φαρα,πόσοι απο αυτους εχουν επιχείρηματικες δραστηριότητες στα σκοπια?? (Παρακαλω να περασει δεν βρίζω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που ειδες εσυ μόνο 80 ατομα ρε βλάκα σκοπιανε?

      Διαγραφή
    2. πολύ χουβαρντάς είσαι ρε φίλε, εκεί στο γραφείο του Σηφακη δεν ξέρετε να μετράτε δες εδω
      https://www.flickr.com/photos/125950992@N02/sets/72157698002359634

      Διαγραφή
  5. Νεο δημοκρατες να ζητήσετε τα ρεστα απο τον (εθναρχη) σας. Γελαει ο κοσμος με την δήθεν εθνοφροσυνη σας! Καταστρεψατε την χωρα 50 χρονια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε σηφακη φτανει 10 σχόλια σε καθε αναρτηση κάνεις,ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς με αυτά που διαβάζω μας αξιζουν αυτά που παθαίνουμε. ΕιμασΕί όλοι άξιοι της μοίρας μας . Καλά μας κάνουν αυτοί που μας κυβερνάνε. Αντί να ενωσουεν τις φωνές μας όλοι μαζί για την πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας, εμείς τρωγωμαστε μεταξύ μας από ζήλια και μόνο. Γιατί αυτοί κ όχι εμείς. Ξυπνησατεεεεεε είμαστε όλοι Έλληνες μας πουλάνε την χώρα μας φτάνει με τα κόμματα.
    Είμαστε Έλληνες αυτό φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαμανδη είσαι ανθελληνας και φιλοσκοπιανος. Ούτε καν δημοσιογράφος. Παρασπουρι και τσιμπούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://malkidis.blogspot.com/

    ο αντιλογος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α,ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαμάνδη είσαι ωραίος, σου βγάζω το καπέλο μόνο και μόνο για το θάρρος της γνώμης. και χρόνια πολλά για τη γιορτή σου. Αψαλιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ φυγε απο την Αψαλο γιατι δεν σου αξιζει να μενεις εκει,ειδικα αν εισαι και ποντιος τραβα κρεμασου καλυτερα.αν σου αρσουν ολα υτα που λεει ο...κυριος,παρτον και φυγετε για σκοπια να ησυχασουμε κι εμεις κι εσεις.

      Διαγραφή
  12. πιο ειναι το προβλημα σου με τους συλλογους ρε σαμανδη,θες να μαθεις ποιοι ειναι για να μη καλυπτεις τις εκδηλωσεις τους η για να μη τους διαφημηζεις αλλο?πανε παρε το ψηφισμα να δεις ποιοι ειναι.οι βουλευτες του συριζα ειναι ανεπιθυμητοι γιατι ειναι υπερ ολου αυτου το εκτρωματος με τα σκοπια ρε εξυπνε,οσο για τους αλλους δεν τους καλεσε κανεις,ηρθαν μονοι τους.εσυ δηλαδη δεν εχεις προβλημα αν ονομαστουν τα σκοπια μακεδονια ε?τοσο ανθελληνες πια,τοσο?ντροπη και κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντροπή απλά σαμανδη τόση προπαγάνδα ούτε ο τραγοπαπας τσαρκνιας δεν κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρώτον ήρθαν πολλοί που στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν σύριζα και το μετάνιωσαν. Δεύτερον ήμασταν απο όλα τα κόμματα.Τριτον εννοείται πως η ΝΔ έχει την ευθύνη της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας μας επί κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1992. Οι Έλληνες πατριώτες της ελληνικής Μακεδονίας μας και όλης της Ελλάδας μας, δεν βάζουμε πάνω απο τα εθνικά θέματα το κόμμα. Τέταρτον ο καρασμανης δεν είχε δουλειά να παρευρεθεί στο συλλαλητήριο της Αριδαίας, είναι ένας γνωστός κωλοτουμπας και μόνο η καρέκλα του ενδιαφέρει, η οικογένεια μου τον ψήφιζε χρόνια τον κωλοτουμπα καρασμανη. Φτάνει η πατριδοκαπηλια μερικών βουλευτών. Ο καιρός γαρ εγγύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΙ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΧΘΕΣ;;;;; ΜΜΜΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο συλλαλητήριο πήγαμε ως πολιτες! Πότε θα καταλάβουμε ότι δεν έχουμε την ανάγκη από κανένα κόμμα? Πήγαμε σαν γνήσιοι Μακεδόνες να διεκδικήσουν τα αυτονόητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου είμαστε.. Συλλαλητήριο ντροπής με συνθημα με οπλα με οπλα θα παρουμε τα σκοπια..ντροπή και μονο ρε

      Διαγραφή

(3)