Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Μουντιάλ: Απόψε προκύπτει η μια φιναλίστ....

Αντουάν Γκριεζμάν



Το Μουντιάλ φτάνει προς το τέλος του και τα μάτια όλου του ποδοσφαιρόφιλου πλανήτη είναι στραμμένα στον μεγάλο, πρώτο ημιτελικό που θα γίνει σήμερα το βράδυ στις 21:00. Εκεί, θα γίνει γνωστή η ομάδα που...
θα αποτελέσει την μια εκ των δυο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το βαρυσήμαντο τρόπαιο στον τελικό της προσεχούς Κυριακής.

Γαλλία και Βέλγιο «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στον μεγάλο ημιτελικό σε ένα παιχνίδι που το περιμένει πως και πως όλος ο κόσμος και το οποίο αναμένεται να είναι συναρπαστικό με δεδομένο πως έχουμε να κάνουμε με τις δυο ομάδες που κατά γενική ομολογία έχουν παίξει την καλύτερη μπάλα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. 

Αυτή είναι η έκτη φορά που η Γαλλία θα παίξει σε έναν ημιτελικό στην ιστορία της και φιλοδοξεί να κάνει τρεις τις συμμετοχές της στον τελικό (όπου με τη σειρά της μετράει μία νίκη και μια ήττα) ενώ το Βέλγιο θα παίξει στον ημιτελικό για δεύτερη μόλις φορά στην ιστορία του και θέλει να πάει στον πρώτο του τελικό.

Η Γαλλία έχει σαφέστατα πιο «βαριά» φανέλα αλλά σε επίπεδο αγωνιστικής δυναμικότητας τα πράγματα είναι εντελώς ισορροπημένα και φαβορί πολύ απλά δεν υπάρχει. Όλα θα φανούν στο γήπεδο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)