Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

  Αύριο 20.8.2018 δεν ξέρω αν βγαίνουμε η αν μπαίνουμε σε νέα μνημόνια. Ασφαλώς η κυβέρνηση θα μας τα πει και μάλιστα με διάγγελμα ότι αυτή η κυβέρνηση μας έσωσε από τις άλλες κυβερνήσεις που μας έβαλαν στα μνημόνια

.Δεν θα πει τίποτε σχετικά με το  δικό του μνημόνια που μας χρέωσε 100 δις παραπάνω στο ελληνικό χρέος
. Εμείς από εδώ και στο εξής πρέπει να είστε ψύχραιμοι και ότι και αν στο εξής μας λέει η παρούσα κυβέρνηση θα είναι θέμα προεκλογικών υποσχέσεων και τίποτε άλλο .
Γνωρίζουμε και τους έλληνες ότι στο πάρε είναι πρώτοι  και στο δώσε είναι δύσκολοι και εδώ ποντάρει η κυβέρνηση.
Ο μήνας Σεπτέμβρης είναι πονηρός από πάσης πλευράς και μπορεί η κυβέρνηση να μας αιφνιδιάσει με εκλογές γιατί   έχει τις  συντάξεις 18% και το αφορολόγητο.
 Το Κίνημα Αλλαγής ελπίζω ότι μετά τα μπάνιο του λάου θα ξυπνήσει και θα βάλει μπρος για τις επόμενες 4 εκλογικές αναμετρήσεις όπως και τα αλλά κόμματα.
 Η ΚΥΡΙΑ  Γεννήματα είναι δύσκολο μόνη της να τραβήξει αυτό το κάρο και καλά θα κάνει από αύριο να βάλει μπροστά μερικά στελέχη π.χ. Βενιζέλο κλπ που θα τρέξουν και θα οργώσουν όλη την Ελλάδα ακόμη και  το  ποιο μικρό χωριό για να έχουμε ελπίδες μια καλής εμφάνισης.
Θέλω απλά να θυμίσω σε όλους  ότι αυτό το Κίνημα Αλλαγές –ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές θα

πρέπει  έχει αν όχι τον πρώτο λόγο αλλά τουλάχιστον τον δεύτερο  σαν μια Ιστορική παράταξη που μετά την Χούντα στην Ελλάδα έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο  όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.
Αυτά τα λίγα μετά τα μπάνιο του λαού  


 Ανέστης Αναστασιάδης     ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 19.8.2018




1 σχόλιο:

(3)