Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Φρουτάκια...



«Δεν θα επιτρέψουμε να μας γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα της διαπλοκής, της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και των ανισοτήτων αυτοί που μας οδήγησαν στην κρίση» είπε –και σωστά– ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

Στα ψιλά της επικαιρότητας ωστόσο περνάνε –τυχαία;– όλα τα
θέματα του τζόγου, προνομιακού πεδίου για όλα τα παραπάνω. 

Ενα πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα: η αρμόδια ανεξάρτητη αρχή (Επιτροπή Παιγνίων), εποπτευόμενη από το υπουργείο Οικονομικών, παρότι έχει εκδώσει κανονισμό λειτουργίας για τα ηλεκτρονικά φρουτάκια, προσέφυγε σε τρεις τεχνικούς της ιδιωτικής εταιρείας που φτιάχνει τα περίφημα VLT για να κάνουν οι ίδιοι σεμινάρια στους ελεγκτές! 

Ο λύκος και τα πρόβατα.

efsyn.gr

2 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ 4 ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ) ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΜΕ ΤΖΙΡΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ , ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραβο ρε 2 36 και λιγα ειπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)