Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Ποδηλατοδρόμοι για την εθελοντική αιμοδοσία



Οι ποδηλατοδρόμοι που μεταφέρουν το μήνυμα του εθελοντή αιμοδότη έρχονται και στην Έδεσσα!

Η διαδρομή ξεκινάει από την Αλεξανδρούπολη και στη διάρκεια των 5 ημερών διέρχεται 40 πόλεις της χώρας για να καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος, στις 16 Σεπτεμβρίου 2018.
Η ποδηλατοδρομία με τον διακριτικό τίτλο «κόκκινη κλωστή με τη ζωή δεμένη» θα βρίσκεται στην Έδεσσα στην πλατεία Στουγιαννάκη, στις 13 Σεπτέμβρη και ώρα 12:30.
Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Έδεσσας διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία από τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης, στο κτήριο «Χατζηγιάννη».
Καλούμε συλλόγους, σωματεία, φορείς, εθελοντές αιμοδότες, ευαισθητοποιημένους πολίτες να δώσουν το παρόν στην προσπάθεια να εξασφαλιστεί επάρκεια αίματος σε κανονικές, αλλά και σε έκτακτες συνθήκες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)