Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Μαριονέττα ο Δήμαρχος Αλμωπίας;



ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΚΛΕΦΤΕΣ;

Τραγική φιγούρα  τελικά ο Δήμαρχος Αλμωπίας  , έρμαιο ορισμένων υπαλλήλων που κατέχουν καίρια πόστα και τον έχουν οδηγήσει σε μία σειρά  μη νόμιμων ενεργειών που βλάπτουν ανεπανόρθωτα  πολίτες –δημότες της Αλμωπίας.Εκτός και αν , όπως γράφαμε και χθες, είναι αυτός ο καθοδηγητής και έχουν στρώσει μαζί αυτή την συγχορδία.Ο ίδιος  ισχυρίζεται ότι οι υπάλληλοι τον διαβεβαίωασαν ότι  όλες οι διαδικασίες κινούνται σύννομα  χωρίς αυτό να συμβαίνει. Παράλληλα όμως αποδεικνύεται δεν έχει  έχει κάνει ούτε την παραμικρή παρατήρηση στους παραβάτες υπαλλήλους .
Όπως διαρρέεται από το περιβάλλον των παραβατών υπαλλήλων  βρήκαν τη ευκαιρία  να εκδικηθούν για προσωπικά τους θέματα , όπως η υψηλόβαθμη υπάλληλος και ο αιρετός σύζυγός της υπάλληλος του ΟΑΕΔ και δημοτικός σύμβουλος οι οποίοι  κατά κόρον  έχουν καταγγελθεί δημόσια και επώνυμα για εικονικές δηλώσεις καλαμποκιών , από τις οποίες εισέπραξαν παράνομα τεράστια ποσά. Και όχι μόνο δεν διερευνήθηκαν οι καταγγελίες, αλλά οι δυο τους επιβραβεύτηκαν από τον Δήμο.
 
Η τελευταία υπηρεσιακή συμπεριφορά τους  και η ανυπακοή στον Δήμαρχο , όπως αφήνει ο ίδιος να εννοηθεί, ενισχύει την φημολογία  ότι κάπου   τον  « κρατάνε» ‘όμηρο 

1 σχόλιο:

  1. Ρε αλβσνοαρκαδα αυτά είναι σκάνδαλα του πασοκοκιναλ εγώ τι σου φταίω κοντογαργαλιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)