Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Έβαλε τα γυαλιά σε όλους ο Χ. Μπάτσης

Με το δελτίο  τύπου στάλθηκε φωτογραφία μόνο του δημάρχου με τον υφυπουργό , χωρίς να εικονίζεται κανένας από τους συνεργάτες του.

Εγκαινιάζει όπως λέει νέο τρόπο επικοινωνίας
 με την Κεντρική Εξουσία
 ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ  ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ
 Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
  ΝΑ ΤΟΝ  ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ



Ξεπερνώντας  ακόμα και τα καιρικά φαινόμενα , η δημοτική αρχή Αλμωπίας , μέσα από δελτίο τύπου της, διαβεβαιώνει τον κάθε πικραμένο ότι  υιοθετεί μια νέα εποχή στη σχέση Δήμου –Κεντρικής Εξουσίας .Παρέδωσε , όπως υποστηρίζει,  στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο , για την οποία κανείς δεν γνώριζε, ολοκληρωμένες, στοχευμένες  μελέτες αναβάθμισης του συνόλου των αγροτικών εκτάσεων, με σκοπό την άμεση χρηματοδότηση και υλοποίησή τους.
Τώρα πότε πρόλαβε και τις έκανε  σε χρόνο ρεκόρ , μόνο αυτή ξέρει. Εκτός και αν πρόκειται  για  μελέτες των προκατόχων της.  
 Στο μεταξύ η επίσκεψη του υφυπουργού ,( σχετικά με το πρόγραμμα εκτός της ΔΗΜΤΟ  ΑΛΜΩΠΊΑς) μετατράπηκε  σε φιέστα για συγκεκριμένο βουλευτή που επανεκλέχτηκε, με την βοήθεια της δημαρχιακής ομάδας,δημιουργώντας δικαιολογημένα στους άλλους δύο βουλευτές  δυσαρέσκεια. Μάλιστα  ο ένας από αυτούς , σεβόμενος την ιστορία του , αρνήθηκε να νομιμοποιήσει τα παρατράγουδα με την παρουσία του και προτίμησε να απουσιάσει  διακριτικά.
Στο δημαρχεί ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης  , σύμφωνα με το δελτίο τύπου
συζήτησε, με το Δήμαρχο Αλμωπίας και τους συνεργάτες του, θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο Δήμος Αλμωπίας, κατεξοχήν αγροτικός δήμος, στηρίζει τη βιωσιμότητα του σε μεγάλο βαθμό, στη στήριξη της κεντρικής εξουσίας. Με αυτό το δεδομένο, η δημοτική διοίκηση παρουσίασε τη σημερινή κατάσταση και ζήτησε την αρωγή του Υπουργείου σε βασικά θέματα υποδομής των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, όπως είναι η μη υποβοηθούμενη άρδευση και η αγροτική οδοποιία. Υιοθετώντας μια νέα εποχή στη σχέση Δήμου – Κεντρικής Εξουσίας, ο Δήμαρχος παρέδωσε στον Υφυπουργό, ολοκληρωμένες, στοχευμένες  μελέτες αναβάθμισης του συνόλου των αγροτικών εκτάσεων, με σκοπό την άμεση χρηματοδότηση και υλοποίησή τους.
Επίσης στα πλαίσια των δημοτικών αρμοδιοτήτων σχετικά με τα αδέσποτα, ο Δήμαρχος παρουσίασε στον Υφυπουργό προτάσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον κοινό στόχο της ευζωίας αλλά και του περιορισμού των αδέσποτων, με την προϋπόθεση να μετατραπούν σε νομοθετικές δεσμεύσεις.

1 σχόλιο:

  1. Ασχολεισου με το φεστιβαλ ποζαρ μαικα μεχρι εκει ειναι η δημσιογραφια σου τα υπολοιπα ειναι για εφηεστερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)