Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Έκοψαν το ρεύμα σε μονογονεϊκή οικογένεια με 3 παιδιά εν μέσω χειμώνα και πανδημίας

Έκοψαν το ρεύμα σε μονογονεϊκή οικογένεια με 3 παιδιά εν μέσω χειμώνα και πανδημίαςΜητέρα με τρία παιδιά στο Παγκράτι έμεινε χωρίς ρεύμα εν μέσω χειμώνα και πανδημίας. Κραυγή αγωνίας από το σχολείο τους.

«Έκκληση Αλληλεγγύης» απευθύνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, στην περιοχή του Αγίου Αρτεμίου στην Γούβα, καθώς μονογονεϊκή οικογένεια στο Παγκράτι έμεινε χωρίς ρεύμα εν μέσω χειμώνα και πανδημίας. 

Πρόκειται για μητέρα με τρία παιδιά, γεγονός που δεν δημιουργεί μοναχά θλίψη, αλλά και οργή για τον τρόπο που διαχειρίζονται περιπτώσεις ανθρώπων που αντιμετωπίζουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

gfhdfgh.jpg

Λεπτομέρειες της εν λόγω υπόθεσης αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξανδρος Πατραμάνης.

Το συνολικό χρέος στη ΔΕΗ φθάνει τα 4.000 ευρώ, ποσό που η μητέρα αδυνατεί να εξοφλήσει, καθώς, πριν από μερικούς μήνες, έχασε τον σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται πως, πριν από λίγο καιρό, συγκλόνισε η ιστορία ενός πατέρα που παρακαλούσε υπάλληλο να του κόψει το ρεύμα μία ώρα αργότερα, καθώς το παιδί του έκανε μάθημα.

Συνάνθρωποί μας είχα ευαισθητοποιηθεί και είχαν συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό για ν’ αποφευχθεί -προς ώρας- η αποκοπή του ρεύματος.

Πηγή: ieidiseis.gr

 

2 σχόλια:

  1. Εδώ στην καρατζοβα να δεις τι γίνεται.Αυτη είναι η διαφορά μιας κεντροαριστερής κυβέρνησης,από μια αναλγητη νεοφιλελευθερη,που δυστυχώς δεν μπορεί οαπλος κόσμος να καταλάβει.Οταν εν μέσω πανδημίας δεν σε προστατεύει η πολιτεία,πότε θα σε βοηθήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα δε λες για τον Πολακη που το ντουμανιαζει.

      Διαγραφή

(3)