Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Ο καιρός σήμερα...





Για σήμερα, Σάββατο, σε όλη τη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά και νότια και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα...
ορεινά της Μακεδονίας τις πρωινές ώρες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από νότιες και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική παροδική συννεφιά
  
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδική συννεφιά με λίγες βροχές
  
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 ως 08 βαθμούς Κελσίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)