Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ο καιρός σήμερα...





Για σήμερα, Σαββατο, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά τις πρωινές ώρες και στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μέχρι...

το απόγευμα. Ο καιρός θα βελτιωθεί γρήγορα στο Ιόνιο και τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές και από το απόγευμα και στην υπόλοιπη χώρα. 

 


Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα 8 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από τις προμεσημβρινές ώρες σε δυτικούς βορειοδυτικούς, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 19 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

 

 


Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση από τις προμεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 6 και θα εξασθενήσουν από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου..

 

 


Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, που από τις προμεσημβρινές ώρες σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)