Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ε. Αντώναρος: "Σε άδειες πλατείες παρελάσεις δεν γίνονται...


... ούτε  στη Πιονγκ-Γιάνγκ η το Πεκίνο"...
 
Έχουμε πραγματικά κυβέρνηση για τα μπάζα. Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί κάνουν με τα καμώματα τους τη χώρα διεθνώς ρεζίλι. Δεν τους είπε κανείς ότι ΠΟΤΕ δεν ανακοινώνεις --ούτε καν διαρρέεις -- ποιους ξένους ηγέτες καλείς σε μια εκδήλωση (εν προκειμένω την παρέλαση για την 25 Μαρτίου ) πριν οι... ίδιοι αποδεχθούν την πρόσκληση; Γιατί τότε συμβαίνει αυτό που συνέβη σήμερα. Εισπράττεις ένα ξερό Νιετ από τον Πούτιν. 
Και πάμε στην προγραμματιζόμενη παρέλαση: Μαθαίνω ότι υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι διαρρέουν ότι η παρέλαση θα γίνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αν είναι απαραίτητο και  χωρίς την παρουσία κόσμου. Μυαλό σε έλλειψη...Πολιτικό αισθητήριο μηδέν... τι να πει κανείς; Σε άδειες πλατείες παρελάσεις δεν γίνονται ούτε  στη Πιονγκ-Γιάνγκ η το Πεκίνο. 
Κι ένα μικρό υστερόγραφο: Αν δεν με απατά η μνήμη μου έχει προγραμματισθεί εδώ και καιρό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ( με ένα από τα βασικά θέματα την Τουρκία) για τις 25-26 Μαρτίου στις Βρυξέλλες. Μπορεί να γίνει βέβαια με τηλεδιάσκεψη. Αλλά αν δεν γίνει Μητσοτάκης και (ο προσκεκλημένος) Μακρόν πως θα παρευρεθούν στην παρέλαση;  Δεν το σκέφθηκε κανείς από τους φωστήρες στο Μαξίμου;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)