Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: Αν δεν ήταν βλάκας σε 4 χρόνια θα ήταν έξω – Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: Αν δεν ήταν βλάκας σε 4 χρόνια θα ήταν έξω – Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για τη συγκλονιστική εξέλιξη της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μίλησε το πρωί ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας και η τοποθέτησή του δημιουργεί προβληματισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση και ζητά να πάρει θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο γνωστός συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.,Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε για την εξέλιξη της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και την ομολογία της συζύγου του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τι καταλαβαίνει κανείς από τις ενέργειες του συζυγοκτούνου, είπε: «Δείχνει ότι είναι βλάκας». Κι αυτό γιατί κατά τον ίδιο, αν υποστήριζε άμεσα, «εκείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά 'χασε και τρελάθηκε, αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Θα πήγαινε «εν βρασμώ ψυχής» σε οικογενειακό καυγά, «χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή», «δε λειτουργούσα εγώ», με πρότερο έντιμο βίο, άλλα 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;», όπως εκτίμησε.

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μπαλάσκα

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το παραπάνω απόσπασμα και την τοποθέτηση του κ. Μπαλάσκα, κάνοντας λόγο για αθλιότητα.

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

 

Πηγή: ieidiseis.gr

2 σχόλια:

  1. Ας θυμηθούμε λοιπόν το αφήγημα της φασίζουσας "αντριλας" που έχει πολιτική και ιδεολογική καταγωγή αλλά και έκφραση.
    Ο τύπος Πέτσα αναπαρήγαγε και "έσπρωχνε το σενάριο"των αλλοδαπών και των συμμοριών τους που ανεβάζουν την εγκληματικότητα.
    Η γνωστή (από την υπόθεση των τριχων)πολιτευτρια της ΝουΔουλας Λατινοπούλου μίλαγε για τους αριστερούς που θα κάνουν διαδηλώσεις υπέρ των εγκληματιών αλλοδαπών.
    Τζημερος και άλλα μπουμπούκια του χώρου έλεγαν για το πόσο σημαντικό είναι η οπλοφορία που μπορεί ο καθένας να υπερασπίζει το σπίτι του.
    Ο νόμος Παρασκευοπούλου βγάζει τους αλλοδαπούς κακοποιούς έξω και συνεχίζουν τα εγκλήματα.
    Ο εν λόγω "συνδικαλιστης",που είναι μόνιμος συνεργάτης του ΒοΣΚΑΪ και άλλων μέσων Πέτσα, μας έλεγε πως η αστυνομία ξέρει και βρίσκεται κοντά στην σύλληψη σκληρών συμμοριών αλλοδαπών που οργιάζουν στην Αττική.
    Σήμερα δίνει οδηγίες πώς θα μπορούσε το "παλικάρι", ο δολοφόνος να γλιτώσει με πέντε έξι χρονακια φυλακής.
    Να χαίρονται όλους όσους αναπαρήγαγαν στερεότυπα τέτοια και προσβάλλουν όλες τις γυναίκες με την ανοχή τους στην κακοποίηση γυναικών: οι γυναίκες τους,οι κορες τους,οι αδερφές τους και κυρίως οι μανάδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς εκδικείται η ζωή καμία φορά!
    Λίγες μέρες μετά τον-εναν ακομα-καταπτυστο νόμο Τσιάρα περί υποχρεωτικής συνεπιμελειας που ακόμα και τους δεξιούς βουλευτές(π.χ Γιαννάκου)ξεσήκωσε,έχουμε αυτή τη δολοφονία.
    Σύμφωνα λοιπόν με τον νόμο Τσιάρα, ο δολοφόνος μπορεί να απαιτήσει μέχρι την τελεσιδικία την συνεπιμελεια του παιδιού του!
    Διότι όπως είπε στη Βουλή για τον ίδιο νόμο ο Γίγαντας Γιάννης Λοβέρδος βουλευτής του Μιζοτάκη"Ένας κακοποιητικος σύζυγος μπορεί να είναι καλός πατέρας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)