Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Κρύο και σποραδικά φαινόμενα και την Τετάρτη 22/12 σύμφωνα με το ΜΕΤΕΟ και τον Σ. Αρναούτογλου


 


 

Ο καιρός πρόκειται να παρουσιάσει σποραδικά φαινόμενα την Τετάρτη, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα σε αρκετές περιοχές.

Σύμφωνα με το Meteo, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές ενώ πρόσκαιρες, σποραδικές βροχές θα σημειωθούν σε Χαλκιδική, Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη.

Στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινά των παραπάνω περιοχών θα σημειωθούν πρόσκαιρες, σποραδικές χιονοπτώσεις. Στα βόρεια ηπειρωτικά και στη Θεσσαλία οι νεφώσεις θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. 

Ενώ σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)