Τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στην Ουκρανία για τρίτο συνεχόμενο 24ωρο καθώς οι Ρώσοι κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους σε Κίεβο, Μαριούπολη, Χάρκοβο και άλλες μεγάλες πόλεις.
Μια πολυκατοικία στο Κίεβο χτυπήθηκε από πύραυλο, σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πύραυλοι κρουζ εκτοξεύθηκαν κατά της Ουκρανίας από τη Μαύρη Θάλασσα και, ξεχωριστά, περιοχές κοντά στο Σούμι, την Πολτάβα και τη Μαριούπολη επλήγησαν από αεροπορικές επιδρομές. Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι έχει καταλάβει τη νοτιοανατολική πόλη της Μελιτόπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έδωσε εντολή στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών να αποδεσμεύσει 350 εκατ. δολάρια στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία.
Πηγή: ethnos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com