Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Στη «μαύρη λίστα» ο Γ. Κετικίδης;


 

Φαίνεται πως έχουν βάση  οι φήμες που φέρουν τις σχέσεις του Δημάρχου Αλμωπίας με τον Αντιδήμαρχο  και αναπληρωτή του Γιάννη Κετικίδη να διαταράσσονται με γεωμετρική πρόοδο. .Για συνεχόμενη φορά ο Γ. Κετικίδης προβάλλει μόνος του το έργο της Αντιδημαρχίας του και όχι όπως λογικά θα περίμενε κανείς από τον επίσημο τον Δήμο Αλμωπίας.

Ανεπίσημα , αλλά  εμφανώς για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ο Αντιδήμαρχος τελεί υπό δυσμένεια διότι εξακολουθεί με τον τρόπο του να διαμηνύει  ότι προθεσή του είναι να ηγηθεί του συνδυασμού στις ερχόμενες εκλογές. Πληροφορίες μάλιστα φέρουν τον Δήμαρχο να είναι σφόδρα δυσαρεστημένος , διότι έχει αρχίσει  και βολιδοσκοπήσεις , ακολουθώντας την τακτική που είχε ακολουθήσει ο ίδιος όταν αποστάτησε μαζί με άλλους από τον συνδυασμό του Δ. Μπίνου.

Πηγές από το περιβάλλον του Δημάρχου τον φέρουν εξοργισμένο , διότι όχι μόνο αμφισβητείται από τον Γ, Κετικίδη , αλλά  του επιρρίπτει ευθύνες για αδικαιολόγητες ολιγωρίες που έχουν κάνει τον κόσμο , να χάνει την όποια εμπιστοσύνη προς την παράταξη του Χ. Μπάτση. Ο Γ. Κετικίδης βλέποντας παράλληλα τον έντεχνο αποκλεισμό του από τα επίσημα όργανα του Δήμου , έχει αρχίσει να προβάλλει μόνος του το όποιο έργο θεωρεί ότι κάνει.

Ο Δήμαρχος , φέρεται ακόμα  να σκέφτεται ακόμα και την παύση Κετικίδη από την Αντιδημαρχία, φοβάται όμως την οριστική διχοτόμηση του συνδυασμού του .

 

2 σχόλια:

  1. Επαγγελματίας πολιτικός. Πήρε χαμπάρι που πάει το καράβι και κάνει παιχνίδι. 8 χρόνια δύο πάρκα για παιδιά δεν πήραν άδεια. Αν είχε γραφείο έξω θα το ε κλίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν προκετε να ηγεθει σε συνδυασμο διοτι ειναι τσιγκουνης μονο εαν τον στησουν οι βουλευτες το συνδυασμο και αυτο μονο για να βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)