Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Παρασκευή 23/9


 

Περιοχές με σύννεφα και άλλες με αρκετή ηλιοφάνεια προβλέπει για τον καιρό αύριο 23/9 ο Σάκης Αρναούτογλου. Ειδικότερα, στα ανατολικά της χώρας θα έχουμε ηλιοφάνεια, όπως και στην Θράκη και την Μακεδονία, ενώ συννεφιές με κάποιες βροχές θα πέσουν από Δράμα έως και τις παράκτιες περιοχές του νομού Καβάλας αλλά και από την Σαμοθράκη έως την Λήμνο.

Σύννεφα θα έχουμε στην ΒΑ Εύβοια και τις ακτές της Μαγνησίας που ενδέχεται να δούμε κάποιες μπόρες. Από το μεσημέρι και μετά στην Κρήτη θα έχουμε βροχές και κυρίως στο εσωτερικό και τα νότια τμήματα του νησιού. Βροχές θα έχουμε επίσης σε Πελοπόννησο, αλλά και σε περιοχές της Θράκης. Το βράδυ τα όποια φαινόμενα θα περιοστούν στην Κρήτη, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί. Η θερμοκρασία στους 22 με 23 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική θα έχουμε πυκνή συννεφιά απο το πρωί, αλλά ο καιρός θα ανοίγει όσο περνά η μέρα. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια, εκτός από τα νότια τμήματα της Χαλκιδικής που θα έχουμε κάποιες βροχές. Φθάνοντας προς το απόγευμα στα ορεινά και του νομού Σερρών, Πέλλας και Ημαθίας ίσως έχουμε τοπικές βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία από 11 έως 22.

Το Σάββατο θα έχουμε απουσία νεφώσεων και ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στους 25 βαθμούς.

Την Κυριακή σύννεφα στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια της Ελλάδας, με την θερμοκρασία στους 26-27 βαθμούς.

Τη Δευτέρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και ζέστη και σύννεφα στα κεντρικά και βόρεια της Ελλάδας. Πλέον θα έχουμε νοτιά και υγρασία. Η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς.

Την Τρίτη τα σύννεφα θα πυκνώνουν και θα έχουμε αξιόλογες βροχές στα δυτικά και ΒΔ τμήματα. Η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς λόγω των νοτιάδων.

Ωστόσο, στις 27-28 του μηνός θα έχουμε 35 βαθμούς στα νότια και 32 στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)