Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Στα Τέμπη μεταβαίνουν Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης και Καραμανλής

Άφαντη η Hellenic Train - Δεκάδες προβλήματα στη γραμμή και στο μοιραίο Intercity 


 

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο Μητσοτάκης

 Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβούν στο σημείο όπου έλαβε χώρα το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη αναμένεται να φτάσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Νωρίτερα, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Ο πρωθυπουργός ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου όλο το βράδυ και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις γύρω από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα. Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί σε λίγη ώρα στον τόπο του δυστυχήματος.»

 Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο Μητσοτάκης 

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών με τους 36 νεκρούς.

Τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

1 σχόλιο:

(3)