Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Αλέξης Τσίπρας: "Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη"

 Ο Αλέξης Τσίπρας

 

Ανδρουλάκης: Η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών 

 Κουτσούμπας: Πλήρης διερεύνηση των αιτιών της τραγωδίας

 

Τη συμπαράστασή του στους συγγενείς των θυμάτων και τους τραυματίες εκφράζει με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Την οδύνη του για το φονικό δυστύχημα στα Τέμπη, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε "αδιανόητο" αυτό που συνέβη.

Όπως έγραψε:

"Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Αδιανόητο αυτό που συνέβη. Η σκέψη μας στους ανθρώπους που έφυγαν άδικα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και συμπαράσταση στους τραυματίες".

Ενώ αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα παρουσία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ανδρουλάκης: Η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών
Για «ανείπωτη τραγωδία» κάνει λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Για «ανείπωτη τραγωδία» κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του για τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων, αρκετοί εκ των οποίων ήταν νεαρά άτομα.

«Πρόκειται για μια ανείπωτη τραγωδία. Η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών», έγραψε ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ στο Facebook.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Ανδρουλάκης μεταβαίνει στα Τέμπη, ενώ εκεί θα βρεθεί και κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής τον γραμματέα της Κ.Π.Ε, Ανδρέα Σπυρόπουλο μαζί με την βουλευτή Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη και στελέχη από την περιοχή.

Επίσης το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ανακοίνωσε ότι, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη ακυρώνεται η προγραμματισμένη ομιλία του κ. Ανδρουλάκη την Πέμπτη στο Ηράκλειο, καθώς και η συνάντηση της Κ.Ο. με το προεδρείο της ΓΣΕΕ με επίκεντρο τον κατώτατο μισθό.

Κουτσούμπας: Πλήρης διερεύνηση των αιτιών της τραγωδίας

Κουτσούμπας για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Πλήρης διερεύνηση των αιτιών της τραγωδίας
«Μέρα θλίψης και οργής για το πως είναι δυνατόν να χάνονται ανθρώπινες ζωές με αυτόν τον τραγικό τρόπο», δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Είναι μια μέρα ανείπωτης θλίψης για το πρωτοφανές πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και οργής για το πως είναι δυνατόν να χάνονται ανθρώπινες ζωές με αυτόν τον τραγικό τρόπο», είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για τη φονική τραγωδία στα Τέμπη και πρόσθεσε: «Απαιτούμε να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας, να μην κρυφτεί ή συγκαλυφθεί τίποτε».

Καταλήγοντας ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Να ενταθούν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων και να υπάρξει ολόπλευρη στήριξη των τραυματιών».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)