Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Απάντηση του προέδρου της Φούστανης

 

 Με ανάρτησή του ο πρόεδρος της Φούστανης αναφέρεται σε δημοσίευμά μας  ως  εξής

 

Ο χρήστης Sterios Aribas είναι με το χρήστη Petros Samandhs.

 
Κύριε Petros Samandhs επειδή πλέον εδώ και μερικά χρόνια είσαστε κάτοικος ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ , αναφερθήκατε για την καθαριότητα του χωριού αν και θα έπρεπε να γνωρίζετε από πρώτο χέρι.... Εμείς μιλάμε με πράξεις και όχι με λόγια, πραγματικά είναι πολύ λίγα αυτά πού μπορώ να σας δείξω τουλάχιστον για την καθαριότητα γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε όλους τους κοινοχρήστους χώρους τις Τ.Κ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ και καθημερινά με παρεμβάσεις προσπαθούμε να λύσουμε οποιοδήποτε θέμα προκύπτει που αφορά την Τ.Κ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ!!!
 
Απάντηση.
 Προφανώς ο κ. πρόεδρος απαντά  στους κατοίκους του χωριού του ,που διατύπωσαν παράπονα  για τα κοιμητήρια και την καθαριότητα του χωριού. Εμείς ως εφημερίδα δεν διατυπώσαμε καμία προσωπική άποψη . Ούτε και κάναμε  κάποιοι ρεπορτάζ. Οφείλαμε όμως  να πράξουμε το αυτονόητο που ισχύει σε μια ελεύθερη δημοκρατική χώρα και έναν ανεξάρτητο τύπο. Να δημοσιεύσουμε  τις απόψεις κατοίκων της Φούστανης . Όπως και την δική του άποψη , αν και διατυπώνεται με αντιδεοντολογικό τρόπο. Φυσικά για μας δεν παίζει κάποιο ιδιαίτερο  ρόλο  ο τρόπος. Η ουσία  είναι ότι απαντά και λέει την άποψή του .  
 
 Αν και ο κ.πρόεδρος πριν λίγες μέρες μας είχε αποστείλει το εξής μήνυμα 


 Τώρα με ψεύδη και να δημιουργούμαι εντυπώσεις δεν αξίζει σένα χωριό μένουμε και βλέπετε τι προσπάθεια πού κάνουμε καθημερινά, και σας έχω ξαναπεί σχόλια για τον εαυτό μού προσβλητικά και ενοχλητικά να μην γράφεται παρακαλώ πολύ να τα κατεβάσετε γιατί δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα
 
ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ  



 
 

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Παράπονα για τα κοιμητήρια της Φουστανης

Πολλά παράπονα διατυπώνουν κάτοικοι της Φούστανης για την κακή κατάσταση των κοιμητηρίων στο χωριό.

Τις μέρες του Πάσχα μάλιστα τα ίδια παράπονα διατύπωσαν και οι πολλοί  Φουστανιώτες που ζουν και εργάζονται μακρυά από το χωριό και το επισκέφθηκαν  λόγω των εορτών .

Οι κάτοικοι από την πλευρά τους περιποιούνται τους τάφους των δικών τους ανθρώπων . Όμως δεν αρκεί αυτό. Πρέπει και ο Δήμος να φροντίζει για αυτά που του αναλογούν. Οι ρίζες δέντρων  έχουν αρχίσει να καταστρέφουν πλάκες , ενώ υπάρχουν και επικίνδυνα κλαδιά δέντρων , αλλά και δέντρα. Ζητούν από την δημοτική αρχή άμεση παρέμβαση ώστε να σταματήσουν τα διάφορα προβλήματα . Επίσης έντονη  διαμαρτυρία διατυπώνουν και για την καθαριότητα στο χωριό . Ζητούν δε το αυτονόητο. Και όπως λένε χαρακτηριστικά κάποιοι η Φούστανη ( όπως και κάθε χωριό) δικαιούται λίγο σεβασμό  παραπάνω  και λόγω της μακρόχρονης ιστορίας της   και προσφοράς σε πολλά δρώμενα. 

















 





 
 ΚΑΙ  ΤΑ  ΣΧΟΛΙΑ 


 
  1. Ντροπή και αισχος, δήμος για τα μπάζα!!! Γι αυτούς μόνο τα λουτρά υπάρχουν, όπου ρέει το χρήμα. Όλοι οι υπόλοιποι στον Καιάδα!!! Αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά ξεκινάν από τον πρόεδρο και μετά φταίει ο δήμος τι ενέργειες έκανε ο πρόεδρος;; Για να ανεβάζει φωτό όταν σκουπίζουν τους δρόμους και καθαρίζουν τα χόρτα καλός είναι...ο ποιο άχρηστος πρόεδρος τα τελευταία χρόνια να τοποθετηθεί δημόσια για την απραξία του η δεν έχει χρόνο επειδή είναι υποψήφιος με τον ακόμα ποιο ανίκανο Μπάτση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην πάει ο δήμος σε 48 χωριά να καθαρίζει κοιμητήρια! Ο καθένας να καθαρίζει τον τάφο του και γυρω-γυρω και θα φανεί η διαφορά! Βέβαια νευρίασαν πολύ οι πρωτευουσιάνοι, που δεν έχουν πατήσει στον τάφο του νεκρού τους ποτέ, αλλά ήθελαν να το βρουν καθαρό και φταίει ο δήμος που δεν ήταν! Ο δήμος να σου κόψει ένα δέντρο ναι, δεν θα σου καθαρίσει τα χόρτα, ημαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα μόνο φωτογραφίες ξέρουν να βγαίνουν και να ζητάνε ψήφο.
    Μπορεί να είμαστε Θεσσαλονίκη αλλά ψηφίζουμε στο χωριό και μας λέτε και τι να ψηφίσουμε. Δεν σας ξανακάνουμε τη χάρη!!!! Από εδώ και εμπρός κριτήρια εμπιστοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία φωτογραφία από την πλατεία του χωριού. Δυστυχώς κύριοι το χωριό σάς έχει νεκρώσει. Τα νεκροταφεία σας πείραξαν. Πάει το κεφαλοχώρι και δεν φταίει κανένας δήμαρχος αλλά τα κόμματα που κυβερνάνε.

 
 
 
 

2 σχόλια:

  1. 12:10 πόσο ανίδεος είσαι που βγαίνεις και δημόσια και εκτιθεσαι με τις ηλιθιότητες που γράφεις. Ενημερωσου πρώτα και μετά μίλα. Ψηφίζεις εσύ εεεε;;; Μάλιστα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κάθε ένας θέλει και έναν σκουπιδιαρη να τρέχει από πίσω του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)