Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Μαύρη Θυύελλα Λυκοστόμου - Αγ. Μαρίνα Ημαθίας 0-2

-

-          Διπρόσωπη η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου έχασε με 2-0 στο γήπεδο Αριδαίας  με 0-2 από τον Μέγα Αλένδρο Αγίας Μαρίνας Ημαθίας για την2η αγωνιστική στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Γ΄Εθνική


.

-          Στο πρώτο ημ΄χρον οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από το Λυκόστομο που έπαιζε με ελλείψεις. Δημιούργησε  και έχασε καλές ευκαιρίες. Στο β΄ημίχρον το Λυκόστομο βελτιώθηκε  σημαντικά και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων . Έχασε τρεις καταπληκτικές ευκαιρίες να προηγηθείι με τον Νάνο και τον Μονογενίδη. Εκεί που προσπαθούσε να βάλει γκολ σε μια γρήγορη αντεπίθεση στο 80΄ ο Κίτσα έκανε το 0-1 . Στο 82’ ο Αργυρόπουλος πέτυχε το 0-2.Το παιχνίδι παρακολούθησαν 600 περίπου φίλαθλοι.

Οι Συνθέσεις:

Μ. Θύελλα Λυκοστόμου: (Βασίλης Σαμαράς)
Καραγιαννίδης, Σαμαράς, Μιχαηλίδης, Κιλικλής, (46’ Μονογενίδης), Παπαδημητρίου, Βασιλόπουλος, (85’ Άτζος), Αθανασιάδης, (14’ Νάνος), Ελευθεριάδης, (90’ Πουσίνης), Οξούζογλου, (46’ Παπασυμεών), Τσόρμπας, Αταλασίδης.

Μ. Αλέξανδρος Αγιάς Μαρίνας: (Χρήστος Ζαρογιάννης)
Μυλωνάς, Κιουτσούκης, Δημητρούσης, Ράδης, (74’ Αργυρίου), Τζημογιάννης, Μπουλάρι, Νιογκάνα, (74’ Αργυρόπουλος), Χατζόπουλος, (58’ Μπρέγκου), Λέκα, (74’ Λουτζανιώτης), Μουστάκας, Σαμιώτης, (36’ Κίτσα).

-           Τα αποτελέσματα των αγώνων

-          



  Βαθμολογία


Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας      6

Αετός Βαρβάρας                         

      Βατανιακός                           3          

 Αναγέννηση Επανομής              3

Ερμής Αμυνταίου                       1

 Απόλλων Ευρωπού                    0

 Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου   0




 

 

ΠΗΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ SPORTSUP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)