Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Στην Κρύα Βρύση ο Μητσοτάκης

Πότε θα προλάβει έστω και να πει καλημέρα, αφού η απόσταση  Κρ. Βρύση - Νάουσα είναι περίπου 45 λεπτα΄;

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΠΕΛΛΑ

                   Ως ύστατη κίνηση απελπισίας  εκλαμβάνεται η απόφαση του Κ. Μητσοτάκη     να επισκεφθεί την Κρύα Βρύση και την Νάουσα. Επέλεξε να επισκεφθεί  δευτερεύουσες περιοχές και όχι μεγάλες πόλεις  ή  πρωτεύουσες νομών. Ο αγροτικός κόσμος της Πέλλας και Ημαθίας , έχει τραβήξει τα πάνδεινα από την πολιτική του  με αποτέλεσμα ακόμα και οι Νεοδημοκράτες αγρότες ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΑ  να είναι απελπισμένοι και αγανακτισμένοι.

Σε μία προσπάθεια να μειωθεί η δυσαρέσκεια πιέστηκε και αναγκάστηκε να επισκεφθεί την Κρύα Βρύση και την Νάουσα. Αυτό όμως εξαγρίωσε περισσότερο του αγνούς  νοικοκυραίους Νεοδημοκράτες.

 Στο μεταξύ η «γκρίνια» στο γαλάζιο στρατόπεδο μεγαλώνει
. Σχεδόν   Άπαντες κατηγορούν την ΝΟΔΕ Πέλλας  για ανυπαρξία. Η ΝΟΔΕ Πέλλας και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, έχει μάλλον τα ρολά... κατεβασμένα. Είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι σε μία τόσο κρίσιμη εκλογική μάχη, δεν έχει υπάρξει έστω μία ανακοίνωση από το θεσμικό όργανο του Νομού , σε αντίθεση με τις Νομαρχιακές Επιτροπές των περισσότερων άλλων κομμάτων και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, ‘οπως της καταμαρτυρούν . 

 

2 σχόλια:

  1. Μα δεν εννοεί την Νάουσα Ημαθίας ο Κούλις.
    Στη Νάουσα Πάρου θα πάει.
    Έλεος με τη μιζέρια σας.
    Πες και συ Σάνια. Τι σε διορίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To.xarvalt.prospahi.na.mazepsi.to.kopadi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)