Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Συνάντηση Παράσχου Τσάνταλη –Δημήτρη Μπίνου

Πολύωρη συνάντηση είχαν στον Εξαπλάτανο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος με τον δημοτικό σύμβουλο Παράσχο Τσάνταλη.

Αντάλλαξαν απόψεις για την τρέχουσα επικαιρότητα που αφορά την συγκρότηση ψηφοδελτίων , εν όψει των επερχόμενων  δημοτικών εκλογών . Ο Παράσχος Τσάνταλης επικαιροποίησε τις απόψεις του  για την ορθή λειτουργία του Δήμου, την προστασία του δημοσίου χρήματος και την κατασκευή ουσιαστικών έργων προς όφελος των πολιτών.Υπενθύμισε τις ανοχές, ολιγωρίες
και υπεκφυγές των δημοτικών αρχών που δεν διεκδίκησαν χρηματικά ποσά από όσους ζημίωσαν τον Δήμο , λόγω κακοδιοίκησης . Τόνισε δε ότι, αν και δεν ενδιαφέρεται ο ίδιος για καμμιά δική του υποψηφιότητα , δεν θα πάψει να μιλά δημόσια και  να επισημαίνει τα κακώς κείμενα που ζημιώνουν  τον κόσμο. Ο ίδιος θα επικροτήσει και θα στηρίξει τον συνδυασμό που είναι ξεκάθαρος στην διάφανη διοίκηση του Δήμου. 

Για την θητεία του Δ. Μπίνου στον θώκο του δημάρχου,παραδέχτηκε ότι παρά τα όποια λάθη , στον τομέα της εντιμότητας και της διαφάνειας  ήταν άριστη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)