Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Καρασμάνης Γεώργιος Ενα μεγάλο, πολύ μεγάλο, ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ


 



Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες της Πέλλας, που προσήλθαν την Κυριακή 25 Ιουνίου στις κάλπες, επιτελώντας το δημοκρατικό τους καθήκον και δικαίωμα.


Ταυτόχρονα θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω όλους εκείνους και εκείνες που προέκριναν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, συμβάλλοντας έτσι με την ψήφο τους στη νίκη της φιλελεύθερης παράταξης και στην ανάδειξη ισχυρής και αυτοδύναμης κυβέρνησης της Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει πολλά ακόμα να κάνει, καθώς ο πήχης αυτή τη φορά ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά. Και εδώ θα είμαστε, όλοι μαζί σε αυτή την ωραία προσπάθεια, σε αυτό τον ωραίο αγώνα, για μια Πέλλα και μια Ελλάδα που θέλουμε και μας αξίζει.
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλό έργο στον συντοπίτη μας βουλευτή, Διονύση Σταμενίτη, για τη συμμετοχή του στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Να είστε όλοι καλά. Πάντα με υγεία και σφρίγος. Σας εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι και θέλω να γνωρίζετε πως η πόρτα του γραφείου μου, το τηλέφωνό μου, τα μάτια και τα αυτιά μου, αλλά κυρίως η καρδιά μου, θα είναι πάντα ανοιχτά για εσάς.


Σας ευχαριστώ.
Γιώργος Καρασμάνης

 
 
 
Επεξεργασία
Προσθήκη φωτογραφιών/βίντεο


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)