Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Η Δήμητρα Δούλη υποψήφια με τον Δημήτρη Μπίνο

 


Η Δήμητρα Δούλη, με καταγωγή από τη Φούστανη, είναι απόφοιτος του Τμήματος Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων. Από το 2019, είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Φούστανης.

Πρόκειται για μια γυναίκα δυναμική και δραστήρια, η οποία θέλει να ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας ως στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου μας. Θέλει να βοηθήσει τον αγροτικό κόσμο, στον οποίο στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό η τοπική μας οικονομία. Παράλληλα, οραματίζεται έναν Δήμο που θα στηρίζει και θα βοηθά τις τοπικές επιχειρήσεις να εξελιχθούν στον τομέα τους και την τοπική αγορά.

Η Δήμητρα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για κοινωνικά θέματα, συμμετέχοντας ως ενεργό μέλος σε Συλλόγους όπως είναι αυτός των Μονογονεϊκών Οικογενειών Βορείου Ελλάδος. Ταυτόχρονα , μέσα απ' την επαγγελματική της δραστηριότητα, έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να αναδείξει την παραδοσιακή τοπική κουζίνα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αποδέχτηκε την πρότασή μας και θα συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

#Αλμωπία_μπορείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)