Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Ο Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές από την ΚΟ των Σπαρτιατών

Ο Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές από την ΚΟ των Σπαρτιατών
 
 
Ως μήνυμα στα υπόλοιπα μέλη της ΚΟ των Σπαρτιατών εκτιμάται η διαγραφή των τριών βουλευτών από τον Βασίλη Στίγκα.
Στη διαγραφή τριών βουλευτών του προχώρησε λίγο μετά το τέλος της ομιλίας του ο Βασίλης Στίγκας.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής διέγραψε τους Γιάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβαρδά και Γιάννη Κόντη σημειώνοντας στην επιστολή πως «δεν νοείται σε μια ΚΟ οι βουλευτές της να δρουν αυτοβούλως και κατά μόνος, εκβιάζοντας τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας, ουσιαστικά εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς».

Και καταλήγει: «Εμείς οι Σπαρτιάτες αναγνωρίζουμε τον θεσμικό μας ρόλο και είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε την Δημοκρατία, τους Θεσμούς, τη χώρα και τους πολίτες»

Βασίλης Στίγκας

Ο Τασούλας ζήτησε από τον Στίγγκα να τον ενημερώσει εγγράφως αν υφίσταται η ΚΟ των Σπαρτιατών

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ζήτησε από τον Βασίλη Στίγκα να διατυπώσει εγγράφως αν υφίσταται ή όχι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών, μετά την απουσία όλων των βουλευτών του κόμματος από τη σημερινή συζήτηση για τις φωτιές.

«Εκτιμώ από αυτά που είπατε ότι η σημερινή σας ομιλία είναι το κύκνειο άσμα της ύπαρξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος σας όπως υφίσταται σήμερα και μάλιστα με πολύ βαριές αιτιάσεις. Θα δω και τα πρακτικά αλλά θέλω να ξέρετε ότι λογικό είναι πως περιμένω και εγγράφως μια τέτοια διατύπωση αυτής της εξελίξεως, ώστε να εκδοθεί και απαραίτητη ληξιαρχική πράξη», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τασούλας.

Λίγη ώρα αργότερα ο Βασίλης Στίγκας έκανε γνωστό ότι θέτει εκτός ΚΟ τους: Γιάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβαρδά και Γιάννη Κόντη.

Με πολεμούν οι Δον Κορλεόνε και η Greek Mafia - «Φωτογράφισε» Κασιδιάρη

«Φωτογραφίζοντας», επί της ουσίας, τον Ηλία Κασιδιάρη, ο Βασίλης Στίγκας, πρόεδρος των Σπαρτιατών, έκανε λόγο για «greek mafia» και «Δον Κορλεόνε» και κατήγγειλε τους βουλευτές του κόμματος του από το βήμα της Βουλής.

«Ήδη έχω μπει στο ρεκόρ Γκινες, αλλά δεν φταίω», είπε ο Βασίλης Στίγκας και συνέχισε: «Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα, το λέω με το θάρρος της γνώμης μου», αναφερόμενος στις εικόνες από την Ολομέλεια στην έναρξη της συνεδρίασης που τον απαθανάτισαν μόνο του στα έδρανα των Σπαρτιατών.

«Τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek mafia και Δον Κορλεόνε» πρόσθεσε ο Στίγκας, λέγοντας πως την ώρα που η χώρα καίγεται και υπάρχουν τεράστια εθνικά θέματα, «κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν το δικό τους»!
Κατέληξε λέγοντας πως ο ίδιος ως Σπαρτιάτης και ως Βασίλης Στίγκας δεν φοβάται, λέγοντας πως «στέκομαι όρθιος και θα στέκομαι», δηλώνοντας ταυτόχρονα πως «είμαι έντιμος και βαθιά δημοκράτης».

 Πηγή:ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)