Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

«Δεν χαλάει τις διακοπές του» - Συνεχίζεται το «πάρτι» στο Twitter για την εξαφάνιση Μητσοτάκη

«Δεν χαλάει τις διακοπές του» - Συνεχίζεται το «πάρτι» στο Twitter για την εξαφάνιση Μητσοτάκη
 
 
Τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν στο πάρτι γενεθλίων του προέδρου του ΔΣ της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Γιώργου Μυλωνογιάννη, στα Χανιά.
Για τέταρτη μέρα σήμερα παραμένει εξαφανισμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τον πρωθυπουργό για το πρωτοφανές φιάσκο της Ελληνικής Αστυνομίας, τα επεισόδια και τη στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα που των επεισοδίων, στο πάρτι γενεθλίων του προέδρου του ΔΣ της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Γιώργου Μυλωνογιάννη, στα Χανιά.

Από τότε δεν έχουμε μάθει το παραμικρό, ούτε έχουμε δει φωτογραφία του από την παραλία στο Μαράθι, που κατά καιρούς ανεβάζουν τα τοπικά sites των Χανίων.

Και το παράδοξο είναι – όπως σημειώσαμε και χθες – ότι για την πλειοψηφία των ΜΜΕ αυτό θεωρείται κανονικότητα.

Δηλαδή, να έχει δολοφονηθεί ένας νέος άνθρωπος από ακροδεξιούς χούλιγκαν που ήρθαν οργανωμένα από την Κροατία χωρίς κανείς να τους σταματήσει, παρά την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. και ο πρωθυπουργός να κάνει διακοπές…

Τα καυστικά σχόλια συνεχίζονται στο Twitter για την εξαφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη για άλλη μία μέρα σήμερα: 

 

 

 

 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

1 σχόλιο:

  1. Κούλαρε κοίτα α χαρείς τον ήλιο και τη θάλασσα και άσε τα ζωντανά να βράζουν. 41%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δε νογάνε ρίχτους κι άλλα ρε Γίγαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)