Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Πήλιο: Νεκρή η αγνοούμενη Αυστριακή - Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Πήλιο: Νεκρή η αγνοούμενη Αυστριακή - Ταυτοποιήθηκε η σορός της
 
 
Στο Πήλιο έμελλε να γραφτεί το τραγικό τέλος της Μικαέλα, που επισκέφθηκε την περιοχή με τον σύζυγό της για το ταξίδι του μέλιτος.

Ταυτοποιήθηκε η σορός γυναίκας που είχε ξεβραστεί στην παραλία Θεοτόκος στον οικισμό Λυρή του νοτίου Πηλίου την περασμένη Παρασκευή (8/9), μετά τις πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel.

Η σορός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου για νεκροψία – νεκροτομή. Αρχικά κλήθηκε για αναγνώριση ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όμως η κατάσταση της σορού δεν τον βοήθησε να καταλάβει εάν πρόκειται γι’ αυτήν.

Αναμένονταν για τον λόγο αυτό να φτάσουν στη χώρα μας τα αδέλφια της γυναίκας για να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για την αδελφή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η σορός ανήκει τελικά στη Μικαέλα από την Αυστρία που αγνοούνταν μαζί με τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι Αυστριακών είχε πρόσφατα παντρευτεί κι έκανε το ταξίδι του μέλιτος στα Ποτιστικά του Πηλίου, όπου τους βρήκε η κακοκαιρία Daniel.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι που είχαν μισθώσει, καθώς είχαν τα δώρα του γάμου τους. Όμως οι ορμητικοί χείμαρροι παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Μερικές ημέρες μετά, βρέθηκε στην παραλία Ποτιστικά η τσάντα της γυναίκας και η φωτογραφική μηχανή του συζύγου της.

Ο σύζυγος της γυναίκας συνεχίζει να αγνοείται.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη (13/9) εντοπίστηκε από το Λιμενικό, σορός ενός άνδρα στην παραλία Μουρτιά στο νότιο Πήλιο και πιθανότατα ανήκει στον 35χρονο Φιλίπ.

Μετά τον εντοπισμό της δεύτερης σορού χθες, το Λιμεναρχείο Βόλου ενημέρωσε και πάλι την πρεσβεία της Αυστρίας, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες, ώστε να ξεκινήσει και σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού.

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)