Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Δρόμοι άνοιξαν, γέφυρα κατέρρευσε

Γέφυρα στον Παλαιόπυργο 

 

Πνιγμένη και κομμένη στα δύο παραμένει η χώρα με τον υδάτινο εφιάλτη καλά να κρατεί στη Θεσσαλία και τις επιχειρήσεις για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου να προχωρούν αργά.

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δρόμοι Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων, Επ.Ο. Λάρισας – Καρδίτσας, Επ.Ο. Πύλης – Μεσοχώρας και Λάρισας – Τύρναβου μέσω Δαμασίου.

Μηχανήματα έργου Περιφέρειας και Δήμου Λαρισαίων, επιχειρούν για την αποκατάσταση αναχώματος του Πηνειού, στην περιοχή της Γιάννουλης.

Στο μεταξύ, η γέφυρα στον Παλαιόπυργο δεν άντεξε και κατέρρευσε. Η συγκεκριμένη γέφυρα συνδέει τον Παλαιόπυργο με την Αλεξανδρινή, τα παραλιακά χωριά του Δήμου Τεμπών και τον Στρίντζο και έβγαινε προς τον κεντρικό δρόμο Ομολίου προς το Στόμιο. Με την κατάρρευση της γέφυρας, η πρόσβαση στην περιοχή του Παλαιοπύργου γίνεται μέσω του Πυργετού.

Αναφορικά με την κατάσταση στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ενημέρωση από τον κ. Αρτοποιό, παραμένει κλειστή, ενώ τα προβλήματα επιμένουν και στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Έως και το Σάββατο στις 6 π.μ., η διέλευση οχημάτων από τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, στην Ιόνια Οδό, στον Ε65, αλλά και στο τμήμα Νίκαια – Πελασγία θα είναι δωρεάν.

Πηγή:efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)